Lees Verder

Holidayjam Reunion 8 juni

08-07-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 10YRS anniv.

15-06-2019, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Lees Verder

BUJU BANTON LIVE IN AMSTERDAM

07-07-2019, 14.00-22.30 HRS

AFAS LIVE AMSTERDAM

Jumping/Partyverhuur Zoetermeer

Jumping/Partyverhuur Zoetermeer

25-07-2012
Jumping Zoetermeer/Partyverhuur Zoetermeer is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verhuren van o.a. springkussens, speeltoestellen en partybenodigdheden.
Jumping Zoetermeer is onderdeel van de landelijke Jumpings en behoort hierdoor tot één van de grootste aanbieders in Nederland. Door effectief en efficiënt samen te werken kunnen zij deze succesformule hanteren. Dit is een combinatie van zeer scherpe prijzen, een groot assortiment en een optimale service.

Het assortiment wordt met grote regelmaat aangepast om aan de steeds toenemende vraag van zowel particulieren als het bedrijfsleven te kunnen blijven voldoen!

Het aanbod beperkt zich niet alleen tot de modellen die u op de site aantreft maar is vele malen groter. Graag informeert Jumping/Partyverhuur Zoetermeer u verder over alle mogelijkheden die zij u kunnen bieden.

Dus heeft u binnenkort een leuk feest, kinderpartijtje, buurt- of een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar vermaak voor jong en oud, dan heeft Jumping/Partyverhuur Zoetermeer de oplossing voor u!

Jumping Zoetermeer, een begrip in de verhuur van springkussens en/of attracties!
Welkom in de wereld van plezier, lol en vermaak!
Klik HIER voor de website
<<< Back to hot info...