Lees Verder

Holidayjam Reunion 8 juni

08-07-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 10YRS anniv.

15-06-2019, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Lees Verder

BUJU BANTON LIVE IN AMSTERDAM

07-07-2019, 14.00-22.30 HRS

AFAS LIVE AMSTERDAM

Wat ben jij van plan tijdens de jaarwisseling?

Wat ben jij van plan tijdens de jaarwisseling?

01-12-2011
The Thalia invites Swingbeatz & Sexed Up NYE

The Thalia gaat de nacht van 31 december haar 10 jarig bestaan in. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarom nodigt The Thalia twee van de beste Events uit Rotterdam uit om jou een onvergetelijke Nieuwjaarsnacht te bezorgen!

The Thalia Invites: SWINGBEATZ & SEXED UP *New Years Eve Party*

Swingbeatz

Swingbeatz is alweer 5 jaar een begrip in het uitgaansleven! Bij Swingbeatz kan je genieten van de beste R&B-, Hip Hop, House- en Tropical classics van toen en nu. Swingbeatz is een groots feest waar bezoekers dansend binnenkomen en pas stoppen als het muziek uitgaat en de lichten aan.

Sexed Up ‘ladies night out’

Sexed Up, de lekkerste House Beats en de sappigste R&B platen! Het meest sexy vrouwvriendelijk concept van Rotterdam en omstreken. Onder begeleiding van yours truly ‘DJ Dyna’ bevat deze avond alle ingrediënten om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Line Up
Dyna – Superior – D.E.F – Richie Lee
Hosted by
MC Q

Kaarten
De afgelopen New Years Eve Party’s in de Thalia waren een groot succes! De voorverkoopkaarten waren dan ook ruim van te voren uitverkocht. Ook voor dit evenement zullen er kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar zijn. Deze kaarten kosten € 30,- en zijn verkrijgbaar bij www.easyticket.nl en www.ticketscript.com .
Alle tickets via ticketscript kunnen ook bij alle Free Record Shops gekocht worden. Klik hier voor een winkel bij jouw in de buurt.

Los van het feit dat jij zeker bent van je entreebewijs hoef je ook niet in de lange rij te wachten. Speciaal voor de vaste Swingbeatz en Sexed Up bezoekers worden er early birds tickets beschikbaar gesteld! Deze limited tickets kosten slechts €25,- en zijn alleen verkrijgbaar op www.easyticket.nl en www.ticketscript.com . Wees er snel bij! Want op = op.

Op zaterdag 31 december worden er in de avond ook een beperkt aantal kaarten aan de deur verkocht. De Thalia opent haar deuren om 23:00h.
Zo kan jij samen met Swingbeatz en Sexed Up een toast uitbrengen om middernacht en knallend 2012 beginnen!

VIP
Wil jij deze feestelijke avond exclusief beleven? Reserveer dan nu jouw VIP- tafel door een mail te sturen naar Bookings@thaliarotterdam.nl
Een VIP arrangement houdt onder andere in: geen lange rij voor jou en je vrienden, de entree tickets zitten erbij inbegrepen, een fles sterke drank naar keuze, 1ltr frisdrank, snacks, persoonlijke bediening en natuurlijk een eigen exclusieve VIP spot!

Algemene informatie
Datum: Zaterdag 31 december 2011
Locatie: The Thalia Lounge, Kruiskade 31, Rotterdam
Tijd: 23.00 – 05.00
Leeftijd: 21+
Tickets: Early birds: € 25,00 | Algemene VVK € 30,00 | More @ the door
Voorverkoop: www.thaliarotterdam.nl en alle Free Records Shops!
Muziek: House, Urban, R&B, Classics, Latin.
Dresscode: Classy & High Heels – No caps & Streetwear
<<< Back to hot info...