Lees Verder

Holidayjam Reunion

09-02-2019, 23.00-05.00

winkel van sinkel

Lees Verder

Bluetiek-In 19 jan

19-01-2018, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Lees Verder

Brasadey Mundial

25-11-2018, 13.00-22.30

Event Plaza Rijswijk

Agenda
Previous -  1 | [ 2 ] | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  - Next

Holidayjam Reunion 10 nov

10-11-2018
Utrecht en omstreken, zijn jullie klaar voor zaterdag 10 november? Are you ready to “Rock The Boat?! Ready to “Get Your Freak On”?! It’s time to “Get It On Tonight”. So call your friends “Hit ‘em Up”. Do you know “Where the party at” op zaterdag 10 november?! Nee, nou dan weet je het nu, want het feest is hier bij HOLIDAY JAM the Ultimate Oldskool R&B Party in de Winkel van Sinkel! Dus dj Chippie, nak a pokoe, zet die “Dansplaat”, want we gaan dansen! No Diggity, no Doubt!

Naast onze headliner dj CHIPPIE die bij Holiday Jam een vaste waarde was en altijd alleen maar de lekkerste R&B, Hip Hop en Bubbeling ten gehore bracht hebben we dit keer ook een trouwe Holiday Jam ganger, die momenteel als een BN-r door het leven gaat, als extra headliner erbij gezet. Want na zijn succesvolle musical carriere, een rol in Goede Tijden Slechte Tijden en zijn finale plaats in Dance Dance Dance: blijkt deze alles kunner ook nog een top DJ te zijn! So people get ready cause URVIN MONTE is in the building!

Na bomvolle eerdere edities en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het weer zover! Op zaterdag 10 november is het tijd voor PART IV van de HOLIDAY JAM REUNION, “The Ultimate Oldskool R&B Party”! Wederom in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Ook deze belooft weer een top editie te worden en sowieso zijn onze residents Rodney Music en Marvell ook weer van de partij.

LINE UP:
CHIPPIE
URVIN MONTE
RODNEY MUSIC
MARVELL

HOLIDAY JAM is voor een hele generatie verspreid over heel Nederland het nostalgische event dat je terugbrengt naar de tijd toen je leven nog onbezorgd was. Een tijd waar een feest ook echt een feest was en men nog moeite deed om zich voor een event te dressen. Een tijd dat men naar een feest kwam om te dansen en te partyen in plaats van te hangen aan de kant. Social contact was belangrijker dan Social media en in plaats van een selfie, maakte je liever een pic met je homies of homegirls! Maar vooral een tijd waar je niet kon wachten tot de volgende Holiday Jam weer plaatsvond, waar je wist dat je jouw oude vrienden of vriendinnen zou ontmoeten en nieuwe mensen zou leren kennen en waar je lekker kon genieten van ECHTE goeie R&B en Hip Hop!!

Nu zijn we terug! Maar niet alleen voor de vaste garde, ook degene die toentertijd net iets te jong waren, maar wel van die lekkere R&B en Hip Hop tracks van eind jaren 90, begin 2000 houdt, of degenen die het toen gemist hebben kunnen deze tijd nu mee beleven, maar wel zolang je minimaal de leeftijd van 25+ hebt (ID verplicht!)

HOLIDAY JAM REUNION
The Ultimate Oldkool R&B PArty

ZATERDAG 10 NOVEMBER
WINKEL van SINKEL, UTRECHT
Deejays:
CHIPPIE / URVIN MONTE / RODNEY MUSIC / MARVELL
Location: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Time: 23:00 start event - 05:00 End
NO GUESTLIST
Minimum age 25 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
Early Bird 10,- Presale: €15,- excl. Fee Online: www.holidayjam.nl // more @ the door!
For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)
For more info, photos and movies please check: www.holidayjam.nl

Karma is a B.... HALLOWEEN PARTY

26-10-2018

Are you ready to get scared!!
Het is Halloween!! Tijd om “scary” te doen, maar vooral ook om plezier te hebben en wat gekker te doen, dan normaal! Na de succesvolle editie van verleden jaar in Breda, kon een vervolg dan ook niet uit blijven van het leuke Halloween feest dit jaar! En hoe!! Allereerst bestaat de line-up alleen uit BEKENDE CREEPS (maar wie zijn ze echt???), die jullie zullen laten dansen als echte freaks! Op de beste URBAN, AFROBEATS, HIPHOP & CLASSICS in area 1 en de beste LATIN & CARIBBEAN tunes in area 2.
It's gonna be SCARY but GREAT

De CREEPS voor de avond zijn o.a.:
DJ Chucky
DJ Pennywise (IT)
DJ Freddy Krüger
DJ Jason
DJ Samara (The Ring)
DJ Ghostface (Scream)

Hosted by:
The Joker

and more to be announced

Halloween wordt steeds hotter in Nederland, en zoals verleden jaar bij het event kwam meer dan 90% van de mensen ook daadwerkelijk verkleed. Hoewel verkleed komen niet verplicht is hopen we wel dat we in Rotterdam, Breda gaan overtreffen en dat minimaal 95% verkleed komt in een te gekke Halloween outfit. De deejays en de organisatie zijn er in ieder geval klaar voor!

Om jullie nog even te motiveren, krijgt de leukste outfit van de avond een fles wodka van ons cadeau!! Ook krijgen de mensen die verkleed zijn een lekkere welkomst drank! Meer dan genoeg redenen om de moeite te nemen om langs te komen!

WARNING! don't come if you're scared at night, don't come if you got a week heart, don't come if you cry a lot and don't come if you wet your pants!

KARMA IS A B.... HALLOWEEN PARTY
datum: vrij 26 okt
locatie: Club Nora Rotterdam
tijd: 23.00-05.00
leeftijd: 20+
vvk tickets: € 8,50 (excl. € 1,50 fee)
info: universalsoundprojects.nl

Bluetiek-In Reunion 29 sept

29-09-2018
Bluetiek-In Reunion!
it’s not a party it’s a life style!

Na al de uitverkochte Bluetiek-In edities, de vele vragen wanneer de volgende editie is en al de leuke berichten die ons worden toegestuurd, kunnen we er niet omheen en moeten we toegeven dat Bluetiek-In net als in de jaren 80, wederom een fenomeen onder de doelgroep van 25+ en vooral die van 30+ is geworden. Mensen die van dansen van goede muziek uit de jaren 80 en 90 en van een top sfeer houden weten het event te vinden en komen er eens in de 3 maanden massaal op af.
We zijn dan ook blij dat de volgende editie alweer bekend is, deze zal op zaterdag 29 september wederom plaatsvinden in de unieke ambiance van Hal 4. Met 2 mooie zalen en uitzicht op de Maas brengen we je deze avond weer even terug naar de nostalgische tijden van de jaren 80 en 90, gecombineerd met een caribische flow in zaal 2.

DJ’s op deze avond zijn Sir Edward (aka disco Ed) Chippie, Frank G, Rodney Music en als speciale gasten in zaal 1, DJ Kid, bekend van o.a. Timeless, Swingbeatz Amsterdam en zijn vele optredens met grote sterren als R-Kelly, Keith Sweat, Jagged Edge en vele anderen. In de Caribbean area hebben we DJ Panchito toegevoegd aan de line-up. Bluetiek-In is toegankelijk voor bezoekers vanaf 25 jaar. De avond zal er een zijn van louter hoogtepunten en grandioze verrassingen.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer. Deze kan je bestellen via het info nummer.

Zie ik jullie zaterdag 29 september ook weer bij de Bluetiek-In Reunion? bestel je kaartje snel want het is altijd uitverkocht!
 
Only If you want to relive “the past ' in the present!!

Datum:Zaterdag 29 september
Locatie:Hal 4, Watertorenweg 200 Rotterdam
Tijd:22.00-04.00 uur
Leeftijd: 25 jaar of ouder
Ticketprijs:
earlybird: € 12,50 (200 stuks beschikbaar)
smart ladiestickets (2 voor 1): € 22 (50 beschikbaar)
ladiestickets: (2 voor 1) € 30 (100 beschikbaar)
voorverkoop: € 17,50
Vvk adressen:
Online: universalsoundprojects.nl
Roterdam: Billboard Mall, Carlos Kappers, Hairstudio West
Spijkenisse: Quality One hairshop
Den Haag: Black & White hair, BeSpoiled Hairstylists
Info: 0624234770 / universalsoundprojects.nl, facebook.com/bluetiekin
 
Previous -  1 | [ 2 ] | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  - Next