Lees Verder

BUJU BANTON LIVE IN AMSTERDAM

07-07-2019, 14.00-22.30 HRS

AFAS LIVE AMSTERDAM

Lees Verder

Holidayjam Reunion 11 mei

06-03-2019, 23.00-05.00

Club Cell Almere

Lees Verder

Bluetiek-In 30 mrt

30-03-2019, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Agenda
Previous -  1 | [ 2 ] | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  - Next

Holidayjam Reunion

09-02-2019
De appjes, DM’s, emails en snaps kunnen stoppen, want de nieuwe datum is bekend!! And it’s time to party!!! Op zaterdag 9 februari vindt de volgende editie plaats van HOLIDAY REUNION “The Ultimate Oldskool R&B Party”. Na de afgeladen editie in november zijn we overspoeld met vragen en verzoeken voor de volgende editie. We hebben dan ook super zin in de editie van zaterdag 9 februari in de Winkel van Sinkel.

Voor degenen die Holiday Jam nog niet kennen (als die er nog zijn), …. HOLIDAY JAM is de ultieme plek, die je zorgen even doet vergeten en je terugbrengt in de tijd! De tijd waar muziek gewoon beter was (no disrespect naar alle hedendaagse artiesten). Dus begin je mooiste outfit uit te zoeken, want keer op keer is bewezen dat bij HJ, naast de lekkerste muziek, ook alleen maar leuke mensen komen, die gezamenlijk een leuke tijd willen beleven.

De headliner op zaterdag 9 februari is niemand minder dan DJ KID, wederom een levende legende die letterlijk elke oldskool party omtovert in een ECHT feestje! Hij wordt door velen gezien als de nummer 1 oldskool deejay van het land, dus dj KID ik zou zeggen… prove it! Naast DJ KID hebben we onze ‘eigen’ BN’er URVIN MONTE in de building. Onze resident en een van de mannen achter HOLIDAY JAM, RODNEY MUSIC en daarnaast is er nog een oldskool legende dj CHIPPIE aanwezig!

Nog een keer alle toppers op een rij! Zet de datum in je agenda en regel je oppas indien nodig, want deze heren wil je niet missen:
LINE UP:

DJ KID
RODNEY MUSIC
CHIPPIE
URVIN MONTE

Bereid je voor om terug te gaan in de tijd; bereid je voor om te genieten van heerlijke oldskool R&B music; bereid je voor om je van je beste kant te laten zien aan onze partyfotograaf (the Guyver op Partypeeps lol). Maar bereid je vooral voor op een heerlijk avondje uit bij HOLIDAY JAM. Get your tickets now!!

Bluetiek-In 19 jan

19-01-2018

Bluetiek-In is back!!
Je heb er weer even op moeten wachten, maar de leukste en hipste classic party is weer terug! Zaterdag 19 januari is het weer tijd voor zo een speciale Bluetiek-In editie in Hal 4 in Rotterdam. In deze exclusieve locatie brengen we je weer even terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Met de beste DJ’s zorgen wij ervoor dat je lekker kan minglen, socializen en dansen met een leuk gezelschap mensen die je misschien zelfs nog kent van vroeger.

Weet je nog hoe gezellig het uitgaan vroeger was met je vrienden? Zo relaxt qua sfeer terwijl toch iedereen uit zijn dak ging met dansjes die iedereen ook kende! Wij laten deze tijden herleven! En als je toen te jong was, en het dus nog nooit hebt meegemaakt, dan is dit je kans! Want gelukkig is dit event vanaf 25+.
De combinatie van de beste classics uit de jaren 80 en 90, latin Music & ballads, leuke mensen, de sfeer van toen en de mooie locatie maken van Bluetiek-In een unieke party verdeeld over 2 zalen.

Je sfeer-creators voor deze avond zijn: Sir Edward (aka disco Ed), DJ Chippie, DJ Orlando, Frank G. ,Rodney Music , Panchito en als special guest DJ Kid.
Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer.

Kom zaterdag 19 januari naar Bluetiek-In en bestel je kaartje snel!
If you want to relive “the past” in the present!

Datum : Zaterdag 19 januari 2019
Tijd: 22.30 – 04.00 uur
?Locatie:  Hal 4 Watertorenweg 200, Rotterdam 
Entree:earlybird: € 12,50, smart ladytickets ( 2 voor 1) € 22,
vvk €17,50 , ladytickets (2 voor 1) € 30
Voorverkoopadressen: www.universalsoundprojects.nl (tickets) Online: universalsoundprojects.nl
Roterdam: Billboard Mall, Carlos Kappers, Hairstudio West
Spijkenisse: Quality One hairshop
Den Haag: Black & White hair, BeSpoiled Hairstylists
Info: 0624234770 / universalsoundprojects.nl, facebook.com/bluetiekin
info@universalsoundprojects.nl

Brasadey Mundial

25-11-2018
BRASADEY MUNDIAL
De Surinaamse onafhankelijkheiddag  wordt al jaren niet alleen in Suriname maar ook in Nederland groots gevierd. Als Brasadey vond dit jarenlang plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht met jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Dit genoot niet alleen onder de Surinaamse Nederlanders een grote populariteit maar er kwamen ook altijd veel mensen met een andere culturele achtergrond dit meevieren het was dan ook altijd een hele leuke multiculturele happening.

Met de gedachte van vrijheid, het samen zijn en elkaar liefhebben willen we zondag 25 november de eerste Brasadey Mundial dan ook multicultureler maken dan ooit en willen we een podium zijn voor alle inwoners van Nederland.
Brasadey Mundial die plaats zal vinden in de Event Plaza in Rijswijk, de stad waar voorheen ook Pleasure Paasparty begon, zal dan ook een combinatie zijn van het oude Surinaamse onafhankelijkheidsfeest gecombineerd met al het mooie, leuke  en lekkere uit het gehele Caribische gebied with a touch of Africa.
Dus goede muziek, leuke optredens, lekker eten, culturele activiteiten en gezellige mensen zijn gegarandeerd bij BRASA DEY MUNDIAL!
.
Verwacht deze dag een veelzijdige mix van Latin/caribbean muziek met meer dan  30 live artiesten en 15 dj’s die hits van artiesten als Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos en huidige artiesten als Nicky Jam, Maluma, J. Balvin, Luis Fonzie en Ozuna ten gehore zullen brengen.

Maar deze dag biedt meer, veel meer! Want behalve de caribbean en latin muziek, van de live optredens en dj’s, zijn er ook veel dansshows en culturele shows, heel veel caribisch eten, een tropical market en een kidscorner.
Omdat we de “Caribbean feeling” in de breedste zin van het woord terug willen laten komen tijdens Brasadey Mundial ,hebben we behalve muziekstijlen als Kaseko, Kawina, Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Hindi-pop, Zouk, Kizomba en Afrobeats ook R&B en Dancelassics wat onze acts en dj’s zullen spelen, dit verdeeld over 3 area’s.
Begin van de dag, kunt u leren swingen en meedoen aan de verschillende dansworkshops die verzorgt worden door professionele dansleraren.
Omdat we dit echt een family event willen maken, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een ware kids playground en gratis entree voor kinderen tot 11 jaar.

We hopen jou, je familieleden en vrienden dan ook allemaal te verwelkomen bij de eerste Brasadey Mundial.
 
Brasadey Munidal
Datum: zondag 25 november
Tijd: 13.00-22.30 uur
Locatie: Event Plaza Rijswijk
Adres: Lange Kleiweg 86 Rijswijk
Tickets:
• Eerste 500 smart earlybirds: € 5
• 2e 500 earlybird kaarten: € 7,50
• voorverkoop kaarten: € 10
• Kinderen tot en met 10 jaar gratis
Online tickets: www.universalsoundprojects.nl
voorverkoopadressen: Rotterdam: Billboard Mall, Spijkenisse: Qualty One Hair, 
                                          Den Haag: Black & White hair, Be Spoiled
                                          Zoetermeer: Jammy's  
Info & kraampjes:0624234770
Previous -  1 | [ 2 ] | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  - Next