Lees Verder

Holidayjam Reunion 8 juni

08-07-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 10YRS anniv.

15-06-2019, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Lees Verder

BUJU BANTON LIVE IN AMSTERDAM

07-07-2019, 14.00-22.30 HRS

AFAS LIVE AMSTERDAM

Brasadey Mundial

Brasadey Mundial

25-11-2018
BRASADEY MUNDIAL
De Surinaamse onafhankelijkheiddag  wordt al jaren niet alleen in Suriname maar ook in Nederland groots gevierd. Als Brasadey vond dit jarenlang plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht met jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Dit genoot niet alleen onder de Surinaamse Nederlanders een grote populariteit maar er kwamen ook altijd veel mensen met een andere culturele achtergrond dit meevieren het was dan ook altijd een hele leuke multiculturele happening.

Met de gedachte van vrijheid, het samen zijn en elkaar liefhebben willen we zondag 25 november de eerste Brasadey Mundial dan ook multicultureler maken dan ooit en willen we een podium zijn voor alle inwoners van Nederland.
Brasadey Mundial die plaats zal vinden in de Event Plaza in Rijswijk, de stad waar voorheen ook Pleasure Paasparty begon, zal dan ook een combinatie zijn van het oude Surinaamse onafhankelijkheidsfeest gecombineerd met al het mooie, leuke  en lekkere uit het gehele Caribische gebied with a touch of Africa.
Dus goede muziek, leuke optredens, lekker eten, culturele activiteiten en gezellige mensen zijn gegarandeerd bij BRASA DEY MUNDIAL!
.
Verwacht deze dag een veelzijdige mix van Latin/caribbean muziek met meer dan  30 live artiesten en 15 dj’s die hits van artiesten als Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos en huidige artiesten als Nicky Jam, Maluma, J. Balvin, Luis Fonzie en Ozuna ten gehore zullen brengen.

Maar deze dag biedt meer, veel meer! Want behalve de caribbean en latin muziek, van de live optredens en dj’s, zijn er ook veel dansshows en culturele shows, heel veel caribisch eten, een tropical market en een kidscorner.
Omdat we de “Caribbean feeling” in de breedste zin van het woord terug willen laten komen tijdens Brasadey Mundial ,hebben we behalve muziekstijlen als Kaseko, Kawina, Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Hindi-pop, Zouk, Kizomba en Afrobeats ook R&B en Dancelassics wat onze acts en dj’s zullen spelen, dit verdeeld over 3 area’s.
Begin van de dag, kunt u leren swingen en meedoen aan de verschillende dansworkshops die verzorgt worden door professionele dansleraren.
Omdat we dit echt een family event willen maken, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een ware kids playground en gratis entree voor kinderen tot 11 jaar.

We hopen jou, je familieleden en vrienden dan ook allemaal te verwelkomen bij de eerste Brasadey Mundial.

Brasadey Munidal
Datum: zondag 25 november
Tijd: 13.00-22.30 uur
Locatie: Event Plaza Rijswijk
Adres: Lange Kleiweg 86 Rijswijk
Tickets:
• Eerste 500 smart earlybirds: € 5
• 2e 500 earlybird kaarten: € 7,50
• voorverkoop kaarten: € 10
• Kinderen tot en met 10 jaar gratis
Online tickets: www.universalsoundprojects.nl
voorverkoopadressen: Rotterdam: Billboard Mall, Spijkenisse: Qualty One Hair, 
                                          Den Haag: Black & White hair, Be Spoiled
                                          Zoetermeer: Jammy's  
Info & kraampjes:0624234770
<<< Back to agenda...