Lees Verder

BUJU BANTON LIVE IN AMSTERDAM

07-07-2019, 14.00-22.30 HRS

AFAS LIVE AMSTERDAM

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 10YRS anniv.

15-06-2019, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Lees Verder

Holidayjam Reunion 8 juni

08-07-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel

Holidayjam Reunion

Holidayjam Reunion

09-02-2019
De appjes, DM’s, emails en snaps kunnen stoppen, want de nieuwe datum is bekend!! And it’s time to party!!! Op zaterdag 9 februari vindt de volgende editie plaats van HOLIDAY REUNION “The Ultimate Oldskool R&B Party”. Na de afgeladen editie in november zijn we overspoeld met vragen en verzoeken voor de volgende editie. We hebben dan ook super zin in de editie van zaterdag 9 februari in de Winkel van Sinkel.

Voor degenen die Holiday Jam nog niet kennen (als die er nog zijn), …. HOLIDAY JAM is de ultieme plek, die je zorgen even doet vergeten en je terugbrengt in de tijd! De tijd waar muziek gewoon beter was (no disrespect naar alle hedendaagse artiesten). Dus begin je mooiste outfit uit te zoeken, want keer op keer is bewezen dat bij HJ, naast de lekkerste muziek, ook alleen maar leuke mensen komen, die gezamenlijk een leuke tijd willen beleven.

De headliner op zaterdag 9 februari is niemand minder dan DJ KID, wederom een levende legende die letterlijk elke oldskool party omtovert in een ECHT feestje! Hij wordt door velen gezien als de nummer 1 oldskool deejay van het land, dus dj KID ik zou zeggen… prove it! Naast DJ KID hebben we onze ‘eigen’ BN’er URVIN MONTE in de building. Onze resident en een van de mannen achter HOLIDAY JAM, RODNEY MUSIC en daarnaast is er nog een oldskool legende dj CHIPPIE aanwezig!

Nog een keer alle toppers op een rij! Zet de datum in je agenda en regel je oppas indien nodig, want deze heren wil je niet missen:
LINE UP:

DJ KID
RODNEY MUSIC
CHIPPIE
URVIN MONTE

Bereid je voor om terug te gaan in de tijd; bereid je voor om te genieten van heerlijke oldskool R&B music; bereid je voor om je van je beste kant te laten zien aan onze partyfotograaf (the Guyver op Partypeeps lol). Maar bereid je vooral voor op een heerlijk avondje uit bij HOLIDAY JAM. Get your tickets now!!
<<< Back to agenda...