Lees Verder

Brasadey Mundial

25-11-2018, 13.00-22.30

Event Plaza Rijswijk

Lees Verder

Holidayjam Reunion 10 nov

10-11-2018, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Karma is a B.... HALLOWEEN PARTY

26-10-2018, 23.00-05.00

Club Nora Rotterdam

Oh Oh Tirol-sterren zijn goedkoop

Oh Oh Tirol-sterren zijn goedkoop

04-05-2011
 Het leven van een Oh Oh Tirol-realityster gaat niet over rozen... En ze krijgen er bovendien bar weinig voor betaald door de productiemaatschappij.

Barbie, Sterretje, Jokertje en de andere hoofdrolspelers krijgen per aflevering van het populaire programma 'slechts' 500 euro betaald door Eyeworks, zo weet Nieuwe Revu te melden. En dat terwijl het programma iedere week bijna een miljoen kijkers trekt. Toch zijn de Hagenezen erop vooruit gegaan; Voor de voorganger, kijkcijferkanon Oh Oh Cherso, zouden ze namelijk geen cent hebben gekregen, maar alleen een gratis vakantie.

Het tijdschrift weet bovendien te melden dat de producent behoorlijk verdient aan de schnabbels van de realitysterren in het land. Voor een optreden waarvoor de Hagenezen 8000 euro krijgen, zoudn ze per persoon 500 euro over houden. Het resterende bedrag zou worden verdeeld tussen management, boekingskantoor en de producent.

UPDATE: Zender RTL en producent Eyeworks laten in een reactie weten dat de beweringen in het tijdschrift niet kloppen. "Als de Oh Oh-hoofdrolspelers in het land optredens doen, dan houden ze 80% van de inkomsten over", vertelt Susanne Kolfschoten. "Daar zitten nog wel kosten voor het boekingskantoor en management in, maar het overgrote deel houden ze zelf. Wij stimuleren het juist dat ze voor die optredens goed betaald krijgen omdat ze het daarvan moeten hebben."

Ook met de claim dat de realitysterren te weinig verdienen aan het programma zijn de zender en producent het niet eens: "Het gaat om tien afleveringen, dus per persoon houden ze er 5000 euro aan over. Dat is niet gering. Voor de hele groep wordt dus 45.000 euro voor één seizoen betaald. Bovendien mogen ze drie weken gratis op vakantie en hoeven ze op locatie niets te betalen omdat ze bovenop die 5000 euro ook nog een dagvergoeding krijgen."

bron: telegraaf.nl
<<< Back to news...