Lees Verder

Brasadey Mundial

25-11-2018, 13.00-22.30

Event Plaza Rijswijk

Lees Verder

Holidayjam Reunion 10 nov

10-11-2018, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Karma is a B.... HALLOWEEN PARTY

26-10-2018, 23.00-05.00

Club Nora Rotterdam

ERYKAH BADU MAAKT EEN STATEMENT BIJ DE SOUL TRAIN AWARDS

ERYKAH BADU MAAKT EEN STATEMENT BIJ DE SOUL TRAIN AWARDS

27-11-2017
Het was gisteren weer tijd voor de jaarlijkse Soul Train Awards. Maar voor het muzikale spektakel kon losbarsten, had host van die avond, Erykah Badu, nog even wat te zeggen: "Ik weet dat ik normaal gesproken een uitgebreid nummer doe, maar heb ik het gevoel dat ik nu eerst dit even moet doen." Daarna knielde de zangeres en zei ze: "Dit is voor Kap." 

PROTEST

Daarmee doelde ze op voormalig NFL-speler Colin Kaepernick die vorig jaar uit principe weigerde te knielen tijdens het spelen van het Amerikaanse volkslied. Dat deed hij uit protest voor de onderdrukking van Afro-Amerikanen. Na zijn actie wilde geen enkele club hem meer een contract geven.

WINNAARS AWARDSHOW

Na de actie van Erykah Badu kon de awardshow beginnen. Bruno Mars werd de grote winnaar van de avond. Hij won maar liefst vijf prijzen, waaronder de prestigieuze prijs voor beste R&B/Soul artiest. Daarnaast mocht Cardi B de Rhythm & Bars Award mee naar huis nemen. SZA werd verkozen tot de beste nieuwe artiest van 2017.

TONI BRAXTON

Het meest spraakmakende optreden van de avond kwam van Toni Braxton. De 52-jarige zangeres werd geëerd met een Legend Award en liet met een optreden nog even zien hoe legendarisch ze is. Je kunt het optreden hier terugkijken.

Bron: FunX  Foto: BET
<<< Back to news...