Lees Verder

Swingbeatz

09-12-2017, 22:00-4:00

HAL4 aan de Maas

Lees Verder

SOIXANTE NEUF 076

09-12-2017, 23:00-04:00

Kerkplein Breda

Lees Verder

Grand New Years Eve

31-12-2017, 00:30-6:00

Kerkplein Venue Breda

Grote brand in Rotterdam bij shisha-lounge

Grote brand in Rotterdam bij shisha-lounge

06-12-2017
In een horecagelegenheid in het centrum van Rotterdam heeft dinsdagavond een korte, maar felle brand gewoed. De brandweer besloot uit voorzorg de appartementen boven het restaurant met shisha-lounge aan de Wijnhaven te ontruimen. Ambulancepersoneel onderzocht enkele mensen ter plaatse, hoe zij eraan toe zijn is nog onbekend.

Omstanders hebben een explosie gehoord, vertelde een woordvoerder van de brandweer. Een deel van de gevel is uit het gebouw geblazen. Brandweermensen hoorden van getuigen dat iedereen veilig naar buiten is gekomen, maar of dat klopt moet de brandweer nog controleren.

De brand woedde rond 23.00 uur op de begane grond van het pand aan de Wijnhaven, waar het Libanees restaurant, en tevens shisha-lounge, is gevestigd. Recht boven de horecazaak zijn twee lagen parkeergarage. Ook die hebben schade opgelopen.

Het deel van het complex waar de brand ontstond telt volgens de woordvoerder ongeveer vijf verdiepingen. Een woontoren van meer dan 100 meter hoog maakt ook deel uit van het gebouw, maar die is volgens de brandweer niet getroffen.

De hulpdiensten hebben omwonenden met een NL Alert op hun telefoon gewaarschuwd ramen en deuren gesloten te houden.Het deel van het complex waar de brand ontstond telt volgens de woordvoerder ongeveer vijf verdiepingen. Een woontoren van meer dan 100 meter hoog maakt ook deel uit van het gebouw, maar die is volgens de brandweer niet getroffen.

De hulpdiensten hebben omwonenden met een NL Alert op hun telefoon gewaarschuwd ramen en deuren gesloten te houden.

Bron: De Telegraaf  Foto: AS Media
 
<<< Back to news...