Lees Verder

Holidayjam Reunion 11 mei

06-03-2019, 23.00-05.00

Club Cell Almere

Lees Verder

Bluetiek-In 30 mrt

30-03-2019, 22.30-04.00

Hal 4 Rotterdam

Lees Verder

Holidayjam Reunion

09-02-2019, 23.00-05.00

winkel van sinkel

BOEF SCHIET VIDEOCLIP VAN "ENGE HIT" MET L'ALGÉRINO IN ZUID-FRANKRIJK

BOEF SCHIET VIDEOCLIP VAN "ENGE HIT" MET L'ALGÉRINO IN ZUID-FRANKRIJK

13-06-2018
NA RAMADAN

Tijdens de FunX Music Awards vertelde Boef al dat er een speciaal project na de Ramadan aankwam. In de nieuwe Instavideo blijkt dat het om een videoclip met L'Algérino gaat. Het enige dat hij destijds losliet was het woord 'buitenland' en nu weten we waarom!

INTERNATIONAL

"Ik heb lang gewacht met een internationale track uitbrengen. Het juiste moment en de juiste persoon hebben we gevonden", zegt Boef in de video. En als we de rapper mogen geloven, dan wordt dit een "enge hit". Het lijkt erop dat de samenwerking op het nieuwe album van L'Algérino komt te staan dat International gaat heten en op 22 juni uitkomt.

SAMENWERKING

L'Algerino vertelde in november vorig jaar al bij FunX dat hij samen had gewerkt met Boef: "Ik wilde graag samenwerken met hem, want ik kende zijn muziek al een beetje. Ik hoorde Habiba en hij heeft een goede vibe. Ik ben ook producer, dus we hebben een afspraak gemaakt. Gisteren zijn we samen de studio ingegaan."

L'ALGÉRINO RAPT NEDERLANDS

In het FunX-interview verklapte L'Algerino ook al dat hij Nederlands zou gaan zingen op de track: "Ik ben heel erg geïnspireerd door Nederlandse muziek. Als we weg zijn uit Frankrijk, dan komt de inspiratie. Ik hou van de vibes van Boef, Sevn Alias en Bollebof. Dat wil ik naar Marseille brengen."

Funx
<<< Back to news...