BRASSBAND

Wilt u graag een verpletterende indruk maken op uw event? Boek dan een brassband bij ons. Onze swingende mannen slepen het publiek mee op Caribische of Braziliaanse ritmes en zorgen er geheid voor dat de voetjes van de vloer gaan. U kunt bij ons kiezen uit verschillende Caribische brassbands bestaande uit swingende muzikanten die weten hoe zij met hun slag- en/of blaasinstrumenten een feestje moeten bouwen.

 

Onze brassbands brengen u in tropische sferen en doen u wanen alsof u zelf het carnaval in Zuid-Amerika  beleeft. De brassband is zeer energiek en al op een afstand te horen. Met onze brassbands gaan de voetjes geheid van de vloer.

Uiteraard kunt u hier het plaatje compleet maken door er tropische danseressen bij te boeken. Zij trekken de gasten de dansvloer op en zorgen dat iedereen de limbo danst!

 

Wilt u  het echte Braziliaanse carnaval gevoel van Rio de Janeiro? Boek dan ook een van onze brassbands samen met de danseressen, maar voor elk evenement zijn ze ideaal, of het nou een festival, bruiloft of bedrijfsfeest betreft.

Wil je meer weten? Heb je een event of een andere aangelegenheid de je wilt opvrolijken met caribische entertainment? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Book me
Event Information
Date event:
Name event:
Requested time:
Capacity:
Entrance fee:
Venue:
Address:
Zipcode:
City:
Sponsors:
Other artists:
   

Booker information
Name:
Organisation:
Address:
Zipcode:
City:
Phone number:
Mobile number:
Fax number:
Emailaddress:
Website: