Lees Verder

Swingbeatz Tilburg

30-11-2019, 23.00-05.00

Club PKHS

Lees Verder

Holidayjam 9 nov

09-11-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel Utrecht

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Kool Kidzz met B-Brave live

Kool Kidzz met B-Brave live

22-05-2015
Kool Kidzz het nieuwe dansconcept voor jongeren.
Kool Kidzzparties zijn er speciaal voor kinderen van alle leeftijden! Een Kool Kid houdt van dansen, zingen en goede muziek. Speciaal voor deze Kids hebben we op vrijdag 22 mei in Theater Castellum in Alphen aan de Rijn en zaterdag 23 mei in Stadstheater Zoetermeer, de eerste Kool Kidzz party.

Speciaal voor de Kool Kidzz party hebben we behalve de DJ’s El Georgio en Giovanni Antoin ook optredens van de artiesten Panthero, Gille, DC Girls, Clyde en als hoofdact niemand minder dan de immens populaire boyband B-BRAVE.

B-Brave is voor de jongeren momenteel de hotste muzieksensatie van ons land. Na de finale van het programma X Factor , was hun pad geplaveid en werden ze binnen een mum van tijd de populairste boyband van Nederland met een eigen aanstekelijke sound ! 

Naast B-Brave zijn er meerdere spectaculaire optredens. 
Gille is een danser die al over de hele wereld heeft opgetreden. Nadat hij in het voorprogramma van mega ster Usher heeft gestaan, maakt hij zijn eigen Usher show en tourde daarmee door Europa. Momenteel danst hij van Rusland tot Amerika en tourt hij over de hele wereld als background danser van diverse artiesten.

Panthero is een nieuwkomer, maar scoorde hoge ogen met zijn eerste hit “Papa Hoedje” een cover van de internationale hit “Papaoutai” van Stromae wat hem gelijk een platencontract opleverde. Momenteel is hij druk met zijn volgende nummers en zal hij bij Kool Kidzz zijn kunnen tonen.

DC Girls is een dansgroep van Moves, dansers van Moves zijn onder andere bekend van het programma “Everybody Dance Now”. DC Girls is een groep bestaande uit 10 jonge energieke en getalenteerde meiden. Een act die je niet mag missen. 

Clyde, is al zeer lang in het vak en staat bekend als een hardwerkende artiest. Met zijn originele songteksten en klinkende beats staat hij garant voor een niet te vergeten optreden. 

Kool Kidzz belooft een onvergetelijk evenement te worden voor jongeren. Mis het niet! 

Datum: vrijdag 22 mei
Locatie: Theater Castellum, Rijnplein 1-3 Alphen a/d Rijn
Voorverkoop: € 19,50
Voorverkoopadressen: Theater Castellum ,www.universalsoundprojects.nl


Datum: zaterdag 23 mei
Locatie: Stadstheater Zoetermeer, Theaterplein 10 Zoetermeer
Voorverkoop: € 19,50
Voorverkoopadressen: Stadtheater Zoetermeer,www.universalsoundprojects.nl
Info: info@universalsoundprojects.nl , 0624234770
Facebook: www.facebook.com/koolkidzzclub 
<<< Back to hot info...