Lees Verder

Swingbeatz Tilburg

30-11-2019, 23.00-05.00

Club PKHS

Lees Verder

Holidayjam 9 nov

09-11-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel Utrecht

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Rémy Martin, een feestelijke drank

Rémy Martin, een feestelijke drank

06-01-2010
Rémy Martin is op feesten over de hele wereld een niet te missen drankje!

Rémy Martin werd aan het einde van de zeventiende eeuw in de cognacstreek geboren en richtte daar in 1724 zijn eigen bedrijf op. Dat bleek het begin van een rijke cognactraditie van vakmanschap, eigenzinnigheid en kwaliteit. Na al die jaren is het bedrijf nog altijd onafhankelijk. De cognacs van Rémy Martin worden tot op de dag van vandaag op traditionele wijze, compromisloos en nauwgezet gemaakt.

Over de gehele wereld verwacht men van Rémy Martin Cognacs constante kwaliteit. Hun smaak, bouquet en uiterlijk liggen daarom altijd op hetzelfde hoge niveau. Dat is niet het gelukkige gevolg van toevallig geschikte oogsten, maar juist van groot vakmanschap.

Rémy Martin is het enige grote cognachuis dat zijn cognacs van de appellation Fine Champagne Cognac mag voorzien. Deze kwalificatie garandeert dat de cognac uitsluitend is gemaakt van druiven uit de twee beste cru's, de Grande Champagne en de Petite Champagne, waarbij het aandeel Grande Champagne het grootste is. De druiven uit deze twee superieure wijngebieden leveren de meest aromatische eaux-de-vie, waaruit de cognacs van Rémy Martin zijn samengesteld.

Rémy Martin heeft door de jaren heen een imposante familie van unieke cognacs ontwikkeld, zoals:

Rémy Martin Grand Cru
Rémy Martin V.S.O.P Fine Champagne Cognac
CLUB de Rémy Martin
Rémy Martin X.O ExcellencE
Rémy Martin EXTRA
Rémy Martin LOUIS XIII Grande Champagne Cognac
<<< Back to hot info...