Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 14 sept

14-09-2019, 23,00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Rotterdam Caribbean Festival

25-08-2019, 13.00-22.00 uur

Afrikaanderpark Rotterdam

Agenda
Previous -  1 | 2 | 3 | [ 4 ] | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  - Next

Bluetiek-In 19 jan

19-01-2018

Bluetiek-In is back!!
Je heb er weer even op moeten wachten, maar de leukste en hipste classic party is weer terug! Zaterdag 19 januari is het weer tijd voor zo een speciale Bluetiek-In editie in Hal 4 in Rotterdam. In deze exclusieve locatie brengen we je weer even terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Met de beste DJ’s zorgen wij ervoor dat je lekker kan minglen, socializen en dansen met een leuk gezelschap mensen die je misschien zelfs nog kent van vroeger.

Weet je nog hoe gezellig het uitgaan vroeger was met je vrienden? Zo relaxt qua sfeer terwijl toch iedereen uit zijn dak ging met dansjes die iedereen ook kende! Wij laten deze tijden herleven! En als je toen te jong was, en het dus nog nooit hebt meegemaakt, dan is dit je kans! Want gelukkig is dit event vanaf 25+.
De combinatie van de beste classics uit de jaren 80 en 90, latin Music & ballads, leuke mensen, de sfeer van toen en de mooie locatie maken van Bluetiek-In een unieke party verdeeld over 2 zalen.

Je sfeer-creators voor deze avond zijn: Sir Edward (aka disco Ed), DJ Chippie, DJ Orlando, Frank G. ,Rodney Music , Panchito en als special guest DJ Kid.
Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer.

Kom zaterdag 19 januari naar Bluetiek-In en bestel je kaartje snel!
If you want to relive “the past” in the present!

Datum : Zaterdag 19 januari 2019
Tijd: 22.30 – 04.00 uur
?Locatie:  Hal 4 Watertorenweg 200, Rotterdam 
Entree:earlybird: € 12,50, smart ladytickets ( 2 voor 1) € 22,
vvk €17,50 , ladytickets (2 voor 1) € 30
Voorverkoopadressen: www.universalsoundprojects.nl (tickets) Online: universalsoundprojects.nl
Roterdam: Billboard Mall, Carlos Kappers, Hairstudio West
Spijkenisse: Quality One hairshop
Den Haag: Black & White hair, BeSpoiled Hairstylists
Info: 0624234770 / universalsoundprojects.nl, facebook.com/bluetiekin
info@universalsoundprojects.nl

Brasadey Mundial

25-11-2018
BRASADEY MUNDIAL
De Surinaamse onafhankelijkheiddag  wordt al jaren niet alleen in Suriname maar ook in Nederland groots gevierd. Als Brasadey vond dit jarenlang plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht met jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Dit genoot niet alleen onder de Surinaamse Nederlanders een grote populariteit maar er kwamen ook altijd veel mensen met een andere culturele achtergrond dit meevieren het was dan ook altijd een hele leuke multiculturele happening.

Met de gedachte van vrijheid, het samen zijn en elkaar liefhebben willen we zondag 25 november de eerste Brasadey Mundial dan ook multicultureler maken dan ooit en willen we een podium zijn voor alle inwoners van Nederland.
Brasadey Mundial die plaats zal vinden in de Event Plaza in Rijswijk, de stad waar voorheen ook Pleasure Paasparty begon, zal dan ook een combinatie zijn van het oude Surinaamse onafhankelijkheidsfeest gecombineerd met al het mooie, leuke  en lekkere uit het gehele Caribische gebied with a touch of Africa.
Dus goede muziek, leuke optredens, lekker eten, culturele activiteiten en gezellige mensen zijn gegarandeerd bij BRASA DEY MUNDIAL!
.
Verwacht deze dag een veelzijdige mix van Latin/caribbean muziek met meer dan  30 live artiesten en 15 dj’s die hits van artiesten als Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos en huidige artiesten als Nicky Jam, Maluma, J. Balvin, Luis Fonzie en Ozuna ten gehore zullen brengen.

Maar deze dag biedt meer, veel meer! Want behalve de caribbean en latin muziek, van de live optredens en dj’s, zijn er ook veel dansshows en culturele shows, heel veel caribisch eten, een tropical market en een kidscorner.
Omdat we de “Caribbean feeling” in de breedste zin van het woord terug willen laten komen tijdens Brasadey Mundial ,hebben we behalve muziekstijlen als Kaseko, Kawina, Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Hindi-pop, Zouk, Kizomba en Afrobeats ook R&B en Dancelassics wat onze acts en dj’s zullen spelen, dit verdeeld over 3 area’s.
Begin van de dag, kunt u leren swingen en meedoen aan de verschillende dansworkshops die verzorgt worden door professionele dansleraren.
Omdat we dit echt een family event willen maken, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een ware kids playground en gratis entree voor kinderen tot 11 jaar.

We hopen jou, je familieleden en vrienden dan ook allemaal te verwelkomen bij de eerste Brasadey Mundial.
 
Brasadey Munidal
Datum: zondag 25 november
Tijd: 13.00-22.30 uur
Locatie: Event Plaza Rijswijk
Adres: Lange Kleiweg 86 Rijswijk
Tickets:
• Eerste 500 smart earlybirds: € 5
• 2e 500 earlybird kaarten: € 7,50
• voorverkoop kaarten: € 10
• Kinderen tot en met 10 jaar gratis
Online tickets: www.universalsoundprojects.nl
voorverkoopadressen: Rotterdam: Billboard Mall, Spijkenisse: Qualty One Hair, 
                                          Den Haag: Black & White hair, Be Spoiled
                                          Zoetermeer: Jammy's  
Info & kraampjes:0624234770

Holidayjam Reunion 10 nov

10-11-2018
Utrecht en omstreken, zijn jullie klaar voor zaterdag 10 november? Are you ready to “Rock The Boat?! Ready to “Get Your Freak On”?! It’s time to “Get It On Tonight”. So call your friends “Hit ‘em Up”. Do you know “Where the party at” op zaterdag 10 november?! Nee, nou dan weet je het nu, want het feest is hier bij HOLIDAY JAM the Ultimate Oldskool R&B Party in de Winkel van Sinkel! Dus dj Chippie, nak a pokoe, zet die “Dansplaat”, want we gaan dansen! No Diggity, no Doubt!

Naast onze headliner dj CHIPPIE die bij Holiday Jam een vaste waarde was en altijd alleen maar de lekkerste R&B, Hip Hop en Bubbeling ten gehore bracht hebben we dit keer ook een trouwe Holiday Jam ganger, die momenteel als een BN-r door het leven gaat, als extra headliner erbij gezet. Want na zijn succesvolle musical carriere, een rol in Goede Tijden Slechte Tijden en zijn finale plaats in Dance Dance Dance: blijkt deze alles kunner ook nog een top DJ te zijn! So people get ready cause URVIN MONTE is in the building!

Na bomvolle eerdere edities en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het weer zover! Op zaterdag 10 november is het tijd voor PART IV van de HOLIDAY JAM REUNION, “The Ultimate Oldskool R&B Party”! Wederom in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Ook deze belooft weer een top editie te worden en sowieso zijn onze residents Rodney Music en Marvell ook weer van de partij.

LINE UP:
CHIPPIE
URVIN MONTE
RODNEY MUSIC
MARVELL

HOLIDAY JAM is voor een hele generatie verspreid over heel Nederland het nostalgische event dat je terugbrengt naar de tijd toen je leven nog onbezorgd was. Een tijd waar een feest ook echt een feest was en men nog moeite deed om zich voor een event te dressen. Een tijd dat men naar een feest kwam om te dansen en te partyen in plaats van te hangen aan de kant. Social contact was belangrijker dan Social media en in plaats van een selfie, maakte je liever een pic met je homies of homegirls! Maar vooral een tijd waar je niet kon wachten tot de volgende Holiday Jam weer plaatsvond, waar je wist dat je jouw oude vrienden of vriendinnen zou ontmoeten en nieuwe mensen zou leren kennen en waar je lekker kon genieten van ECHTE goeie R&B en Hip Hop!!

Nu zijn we terug! Maar niet alleen voor de vaste garde, ook degene die toentertijd net iets te jong waren, maar wel van die lekkere R&B en Hip Hop tracks van eind jaren 90, begin 2000 houdt, of degenen die het toen gemist hebben kunnen deze tijd nu mee beleven, maar wel zolang je minimaal de leeftijd van 25+ hebt (ID verplicht!)

HOLIDAY JAM REUNION
The Ultimate Oldkool R&B PArty

ZATERDAG 10 NOVEMBER
WINKEL van SINKEL, UTRECHT
Deejays:
CHIPPIE / URVIN MONTE / RODNEY MUSIC / MARVELL
Location: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Time: 23:00 start event - 05:00 End
NO GUESTLIST
Minimum age 25 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
Early Bird 10,- Presale: €15,- excl. Fee Online: www.holidayjam.nl // more @ the door!
For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)
For more info, photos and movies please check: www.holidayjam.nl
Previous -  1 | 2 | 3 | [ 4 ] | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  - Next