Lees Verder

Swingbeatz Tilburg 14 mrt

14-03-2020, 22.30-04.00

PKHS Heuvelring Tilburg

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 22 feb

22-02-2020, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel, Oude Gracht Utrecht

Lees Verder

Bluetiek-In 25 jan

25-01-2020, 22.30-04.00

Hal 4

Agenda
Previous -  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | [ 6 ] | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15  - Next

Brasadey Mundial

25-11-2018
BRASADEY MUNDIAL
De Surinaamse onafhankelijkheiddag  wordt al jaren niet alleen in Suriname maar ook in Nederland groots gevierd. Als Brasadey vond dit jarenlang plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht met jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Dit genoot niet alleen onder de Surinaamse Nederlanders een grote populariteit maar er kwamen ook altijd veel mensen met een andere culturele achtergrond dit meevieren het was dan ook altijd een hele leuke multiculturele happening.

Met de gedachte van vrijheid, het samen zijn en elkaar liefhebben willen we zondag 25 november de eerste Brasadey Mundial dan ook multicultureler maken dan ooit en willen we een podium zijn voor alle inwoners van Nederland.
Brasadey Mundial die plaats zal vinden in de Event Plaza in Rijswijk, de stad waar voorheen ook Pleasure Paasparty begon, zal dan ook een combinatie zijn van het oude Surinaamse onafhankelijkheidsfeest gecombineerd met al het mooie, leuke  en lekkere uit het gehele Caribische gebied with a touch of Africa.
Dus goede muziek, leuke optredens, lekker eten, culturele activiteiten en gezellige mensen zijn gegarandeerd bij BRASA DEY MUNDIAL!
.
Verwacht deze dag een veelzijdige mix van Latin/caribbean muziek met meer dan  30 live artiesten en 15 dj’s die hits van artiesten als Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos en huidige artiesten als Nicky Jam, Maluma, J. Balvin, Luis Fonzie en Ozuna ten gehore zullen brengen.

Maar deze dag biedt meer, veel meer! Want behalve de caribbean en latin muziek, van de live optredens en dj’s, zijn er ook veel dansshows en culturele shows, heel veel caribisch eten, een tropical market en een kidscorner.
Omdat we de “Caribbean feeling” in de breedste zin van het woord terug willen laten komen tijdens Brasadey Mundial ,hebben we behalve muziekstijlen als Kaseko, Kawina, Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Hindi-pop, Zouk, Kizomba en Afrobeats ook R&B en Dancelassics wat onze acts en dj’s zullen spelen, dit verdeeld over 3 area’s.
Begin van de dag, kunt u leren swingen en meedoen aan de verschillende dansworkshops die verzorgt worden door professionele dansleraren.
Omdat we dit echt een family event willen maken, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een ware kids playground en gratis entree voor kinderen tot 11 jaar.

We hopen jou, je familieleden en vrienden dan ook allemaal te verwelkomen bij de eerste Brasadey Mundial.
 
Brasadey Munidal
Datum: zondag 25 november
Tijd: 13.00-22.30 uur
Locatie: Event Plaza Rijswijk
Adres: Lange Kleiweg 86 Rijswijk
Tickets:
• Eerste 500 smart earlybirds: € 5
• 2e 500 earlybird kaarten: € 7,50
• voorverkoop kaarten: € 10
• Kinderen tot en met 10 jaar gratis
Online tickets: www.universalsoundprojects.nl
voorverkoopadressen: Rotterdam: Billboard Mall, Spijkenisse: Qualty One Hair, 
                                          Den Haag: Black & White hair, Be Spoiled
                                          Zoetermeer: Jammy's  
Info & kraampjes:0624234770

Holidayjam Reunion 10 nov

10-11-2018
Utrecht en omstreken, zijn jullie klaar voor zaterdag 10 november? Are you ready to “Rock The Boat?! Ready to “Get Your Freak On”?! It’s time to “Get It On Tonight”. So call your friends “Hit ‘em Up”. Do you know “Where the party at” op zaterdag 10 november?! Nee, nou dan weet je het nu, want het feest is hier bij HOLIDAY JAM the Ultimate Oldskool R&B Party in de Winkel van Sinkel! Dus dj Chippie, nak a pokoe, zet die “Dansplaat”, want we gaan dansen! No Diggity, no Doubt!

Naast onze headliner dj CHIPPIE die bij Holiday Jam een vaste waarde was en altijd alleen maar de lekkerste R&B, Hip Hop en Bubbeling ten gehore bracht hebben we dit keer ook een trouwe Holiday Jam ganger, die momenteel als een BN-r door het leven gaat, als extra headliner erbij gezet. Want na zijn succesvolle musical carriere, een rol in Goede Tijden Slechte Tijden en zijn finale plaats in Dance Dance Dance: blijkt deze alles kunner ook nog een top DJ te zijn! So people get ready cause URVIN MONTE is in the building!

Na bomvolle eerdere edities en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het weer zover! Op zaterdag 10 november is het tijd voor PART IV van de HOLIDAY JAM REUNION, “The Ultimate Oldskool R&B Party”! Wederom in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Ook deze belooft weer een top editie te worden en sowieso zijn onze residents Rodney Music en Marvell ook weer van de partij.

LINE UP:
CHIPPIE
URVIN MONTE
RODNEY MUSIC
MARVELL

HOLIDAY JAM is voor een hele generatie verspreid over heel Nederland het nostalgische event dat je terugbrengt naar de tijd toen je leven nog onbezorgd was. Een tijd waar een feest ook echt een feest was en men nog moeite deed om zich voor een event te dressen. Een tijd dat men naar een feest kwam om te dansen en te partyen in plaats van te hangen aan de kant. Social contact was belangrijker dan Social media en in plaats van een selfie, maakte je liever een pic met je homies of homegirls! Maar vooral een tijd waar je niet kon wachten tot de volgende Holiday Jam weer plaatsvond, waar je wist dat je jouw oude vrienden of vriendinnen zou ontmoeten en nieuwe mensen zou leren kennen en waar je lekker kon genieten van ECHTE goeie R&B en Hip Hop!!

Nu zijn we terug! Maar niet alleen voor de vaste garde, ook degene die toentertijd net iets te jong waren, maar wel van die lekkere R&B en Hip Hop tracks van eind jaren 90, begin 2000 houdt, of degenen die het toen gemist hebben kunnen deze tijd nu mee beleven, maar wel zolang je minimaal de leeftijd van 25+ hebt (ID verplicht!)

HOLIDAY JAM REUNION
The Ultimate Oldkool R&B PArty

ZATERDAG 10 NOVEMBER
WINKEL van SINKEL, UTRECHT
Deejays:
CHIPPIE / URVIN MONTE / RODNEY MUSIC / MARVELL
Location: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Time: 23:00 start event - 05:00 End
NO GUESTLIST
Minimum age 25 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
Early Bird 10,- Presale: €15,- excl. Fee Online: www.holidayjam.nl // more @ the door!
For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)
For more info, photos and movies please check: www.holidayjam.nl

Karma is a B.... HALLOWEEN PARTY

26-10-2018

Are you ready to get scared!!
Het is Halloween!! Tijd om “scary” te doen, maar vooral ook om plezier te hebben en wat gekker te doen, dan normaal! Na de succesvolle editie van verleden jaar in Breda, kon een vervolg dan ook niet uit blijven van het leuke Halloween feest dit jaar! En hoe!! Allereerst bestaat de line-up alleen uit BEKENDE CREEPS (maar wie zijn ze echt???), die jullie zullen laten dansen als echte freaks! Op de beste URBAN, AFROBEATS, HIPHOP & CLASSICS in area 1 en de beste LATIN & CARIBBEAN tunes in area 2.
It's gonna be SCARY but GREAT

De CREEPS voor de avond zijn o.a.:
DJ Chucky
DJ Pennywise (IT)
DJ Freddy Krüger
DJ Jason
DJ Samara (The Ring)
DJ Ghostface (Scream)

Hosted by:
The Joker

and more to be announced

Halloween wordt steeds hotter in Nederland, en zoals verleden jaar bij het event kwam meer dan 90% van de mensen ook daadwerkelijk verkleed. Hoewel verkleed komen niet verplicht is hopen we wel dat we in Rotterdam, Breda gaan overtreffen en dat minimaal 95% verkleed komt in een te gekke Halloween outfit. De deejays en de organisatie zijn er in ieder geval klaar voor!

Om jullie nog even te motiveren, krijgt de leukste outfit van de avond een fles wodka van ons cadeau!! Ook krijgen de mensen die verkleed zijn een lekkere welkomst drank! Meer dan genoeg redenen om de moeite te nemen om langs te komen!

WARNING! don't come if you're scared at night, don't come if you got a week heart, don't come if you cry a lot and don't come if you wet your pants!

KARMA IS A B.... HALLOWEEN PARTY
datum: vrij 26 okt
locatie: Club Nora Rotterdam
tijd: 23.00-05.00
leeftijd: 20+
vvk tickets: € 8,50 (excl. € 1,50 fee)
info: universalsoundprojects.nl
Previous -  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | [ 6 ] | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15  - Next