Lees Verder

Swingbeatz Tilburg 14 mrt

14-03-2020, 22.30-04.00

PKHS Heuvelring Tilburg

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 22 feb

22-02-2020, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel, Oude Gracht Utrecht

Lees Verder

Bluetiek-In 25 jan

25-01-2020, 22.30-04.00

Hal 4

CARIBE CALIENTE FESTIVAL

CARIBE CALIENTE FESTIVAL

27-09-2014
PERSBERICHT
Caribe Caliente Indoor Festival is een jaarlijks terugkomend Latin & Caribbean muziekfestival. Het biedt een veelzijdigheid en een frisse mix aan van muziek, entertainment én de Caribbean way of live. 
Het programma bestaat uit spetterende optredens, wat een ieder gegarandeerd doet swingen. 
Op een laagdrempelige wijze maakt het publiek kennis met diverse Latijns-Amerikaanse muziekstijlen, dansstijlen en cultuur.

Het is altijd prettig om aan het eind van de nacht of begin van de ochtend, te beseffen dat je getuige bent geweest van een enerverende belevenis op een perfecte locatie met een prachtige ambiance. 
Met tevredenheid, navigeert de Caribe Caliente bezoeker dan ook naar huis. Een ervaring rijker en met een belevenis die voor altijd in het geheugen gegrift staat. 

Met dit gevoel sturen we de bezoekers naar huis. Want Latin Music in haar breedste vorm is een muziekstroming die steeds meer mensen raakt. Latin is een absolute trend die zich doorzet in hippe clubs en festivals waar artiesten, DJ’s en entertainers het publiek bewerken met hun specialiteit. In de perceptie is voor veel mensen Latin hetzelfde als Salsa. Het tegendeel is waar. Als Salsa een land is, is Latin een continent. Latin is breder en overkoepelend aan Salsa. Latin is een stroming, een stijl, een bruisend continent. Latin is trendy, stijlvol, glamoureus, warm, sexy en opzwepend. Latin is a way of Life. Latin is now!

Met de juiste know how, een goed netwerk en concrete middelen brengt Universal Sound Projects een stukje Zuid Amerika naar Nederland.

Maar Caribe Caliente is veel meer dan dat! Caribe Caliente gaat verder terug naar de roots en het ontstaan van bepaalde tradities en muziekstijlen, we nemen je daarom ook mee naar een stukje Afrika waar een heleboel Zuid Amerikaanse Muziek haar Roots heeft liggen. Een stukje India die door de “West-Indies” hun eigen sound kregen, en een stukje Noord Amerika, waar een hoop vertakkingen van de Caribische Muziek zijn oorsprong vond!

Het concept Caribe Caliente Festival omvat de volgende onderdelen:
• Muziek
• Dans
• Entertainment
• Culinair
• Cultuur

Als basis van het succes van dit festival biedt de Organisatie een variëteit van verschillende soorten muziek. Denk hierbij o.a. aan Salsa, Merengue, Bachatta, Zouk, Kizomba, R&B, Hip Hop, Soca, Hindipop, Afrobeats en Samba Muziek. 

Verder is er volop entertainment, bestaande uit optredens van diverse acts en verschillende workshops en natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten en op zijn wenken bediend.
Dit alles verdeeld over 5 ruimtes met allemaal hun eigen karakter en identiteit

Tijd:14.00 uur tot 06.00 uur

Locatie: North Sea Venue, Hemkade 48 Zaandam

Entrée: vroege vogel kaarten 15 euro

Website www.universalsoundprojects.nl 

Acts en DJ's reeds bevestigd:
Jayh
La Fiesta 
La rouge 
Cache de Lux 
Gio 
Ghetto Flow 
2 remember
FBI Brassband 
EQ brass
kayente
Ross & Iba
jeycon
Scrapy
dale saunders
Patrick Grayham
johnny Alorcon
Nasty Play
Baby Joe Mcklen
RevO
Rayne
Trafassi
The Project
mr Faya
The next generation
Alexis El-Loco
Danza
dj jack 
franck
mixmaster J
El giorgio
biggi
pepez
smash & aries
mitchel supreme
nafthaly
cassanova
myron
La Greña
Chaap
serghinjo
mickster
mc cuba
saber
la cura
Curteez
Freddy Morreira
spy
Godfatha sounds
Soca Twins (Berlin)
rodney music
walter correia
latin master
sigi
ken
Fanatics Music
 
<<< Back to agenda...