Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 14 sept

14-09-2019, 23,00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Rotterdam Caribbean Festival

25-08-2019, 13.00-22.00 uur

Afrikaanderpark Rotterdam

Bluetiek-In Reunion 10YRS anniv.

Bluetiek-In Reunion 10YRS anniv.

15-06-2019
Bluetiek-In Reunion!

it’s not a party it’s a life style!

Bluetiek-In was in de jaren 80 de hotste discotheek van Nederland, met bezoekers vanuit heel Nederland en de landen eromheen was het de trendsetter in zijn tijd. Een plek met verschillende avonden en verschillende muziekstijlen waar bekende en minder bekende partypeeps gezamenlijk met elkaar konden genieten. Een plek waar je hits hoorde die op dat moment alleen in Amerika en Engeland te horen waren. Een plek die een ware smeltkroes van diverse partycrashers, creatievelingen en innovators was en een plek waar DJ grootheden als Peter Slaghuis, Michel de Hey en Paul Elstak hun bakermat hebben liggen. Daarna ging het over naar Club Network wat ook nog steeds een landelijk hype was.
 
Omdat deze clubs voor velen een belangrijke plek in hun leven waren zijn we in 2009 op veler verzoek begonnen met het organiseren van de Bluetiek-In Reunion!
Na deze eerste uitverkochte editie, is de reunion 10 jaar later nog steeds een HYPE en hoewel er wat kleine aanvulling qua muziekstijl zijn (ook de eind jaren “90 komen ruimschoots aan bod), is de drijveer nog steeds vooral de muziek uit de 80’s , begin 90’s en de leuke mensen van toen!
 
Ons 10-jarig bestaan zullen we zaterdag 15 juni niet zomaar voorbij laten gaan, zo zal er een aanvulling zijn in ons DJ aanbod met o.a. DJ Manie, zal de mooie ambiance van Hal 4 nog extra aangekleed worden en zullen er een hoop verrassingen op de avond plaatsvinden.
 
De 2 mooie zalen van Hal 4, -met een uniek uitzicht op de Maas-, transformeert zaterdag 15 juni weer naar een Bluetiek-In en Network locatie. We nemen je mee op een time-travel naar de jaren 80/90 toen je los kon gaan op de beste muziek ever! De tijd dat je nog lekker kon minglen, socializen en vooral gewoon jezelf kon zijn!

Weet je nog hoe gezellig het uitgaan vroeger was met je vrienden in de toen zo populaire discotheek Bluetiek-In? Of ken je alleen de verhalen? Dankzij de reunion kan je het herbeleven of alsnog meemaken!

De beste classics uit de jaren 80 en 90 hoor je in zaal 1 en de leukste caribbean/latin muziek en swingbeats/ballads in zaal 2. De leuke mensen, de sfeer van toen en de mooie locatie zorgen voor de rest en maken van Bluetiek-In een unieke party. 

De minimum leeftijd voor deze avond is 25+, zodat ook de iets jongere muziek- en dans liefhebber kan genieten van de classictunes van Sir Edward (aka disco Ed) Chippie, Frank G, DJ Orlando en DJ Manie en in zaal 2 op de latin vibes van Panchito en Rodney Music. De avond zal er een zijn van louter hoogtepunten en grandioze verrassingen.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen via het infonummer, waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer, en waar ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan je ook nog een extra verrassing te wachten staat. 
 
We zien jullie zaterdag 15 juni toch ook weer bij de Bluetiek-In Reunion? bestel je kaartje snel want het is altijd uitverkocht! 

Only If you want to relive “the past '!

Zaterdag 15 juni 2019
Hal 4, Watertorenweg 200 Rotterdam
22.30-04.00 uur
minimum 25 jaar of ouder
smartladiestickets (2 voor 1): € 22 (ex fee)
earlybird: € 12,50 (ex fee)
ladiestickets (2 voor 1): € 30 (ex fee)
voorverkoop: € 17,50 (ex fee)
vvk adressen:
Online: www.universalsoundprojects.nl/tickets
Roterdam: Billboard Mall, Carlos Kappers, Hairstudio West
Spijkenisse: Quality One hairshop
Den Haag: Black & White hair, BeSpoiled Hairstylists
info: 0624234770 / www.universalsoundprojects.nlwww.facebook.com/bluetiekin
 
<<< Back to agenda...