Lees Verder

Swingbeatz Tilburg

30-11-2019, 23.00-05.00

Club PKHS

Lees Verder

Holidayjam 9 nov

09-11-2019, 23.00-05.00

Winkel van Sinkel Utrecht

Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Rotterdam Caribbean Festival

Rotterdam Caribbean Festival

25-08-2019
Rotterdam Caribbean Festival

Latin is alleen maar hotter aan het worden! En dat merk je aan al de hits die tegenwoordig de popcharts bestormen.
Dus na het eerste Rotterdam Caribbean Festival verleden jaar, kon een 2e editie niet uit blijven. Dus Zondag 25 augustus komt het leukste en goedkoopste Caribisch & Latin outdoor festival weer in de wereldstad Rotterdam.

Dit jaar wordt het Rotterdamse Afrikaanderpark overspoeld met een veelzijdigheid aan Latijns-Amerikaanse muziek die de caribbean naar Rotterdam Zuid brengt.

Muziek van artiesten als Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos en huidige artiesten als Nicky Jam, Maluma, J. Balvin, Luis Fonzie en Ozuna is zo populair dat Latin (de muziek trend van nu) ook terug te horen is in hits van Ronnie Flex, Broederliefde, Frenna en een hoop andere Nederlandse artiesten. En niet alleen in Nederland maar wereldwijd zet de populariteit van deze muziek zich voort in de hippe clubs, concertzalen en festivals.

Latin is een swingende lifestyle die één en al om vrolijkheid en plezier draait en een lach tovert op een ieder zijn gezicht, dit zal zondag 25 augustus niet anders zijn. Dankzij een combinatie van diverse event concepten, latin promotors, dansscholen en de vele artiesten en dj’s die hun krachten hebben gebundeld belooft dit openlucht festival nu al een jaarlijkse trend te zullen worden.
De programmering op deze dag is zeer uitgebreid en divers, met een caribbean mix stage, een swingbeatz stage en een workshop area waar meer dan 25 liveacts, dansgroepen en dj’s acte de presence zullen geven en je meenemen op een trip langs Cuba, Suriname, Miami,Curaçao, Brazilië, Aruba, de Dominicaanse Republiek, de Kaapverdische Eilanden en meer…
Een echte wereldreis, op locatie!
.
Omdat we de “Caribbean feeling” in de breedste zin van het woord willen vertegenwoordigen, hebben we behalve muziekstijlen als Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Zouk, kizomba en afrobeats ook R&B en dancelassics geprogrammeerd in het concept.
Begin van de dag, kunt u leren swingen en meedoen aan de verschillende dansworkshops die verzorgt worden door professionele dansleraren. Om U nog meer in exotische sferen te
brengen zijn er aan de bar en foodstands heerlijke cocktails en caribische snacks verkrijgbaar.

Maar omdat we dit echt een family event willen maken, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een ware kids playground en gratis entree voor kinderen tot 11 jaar.

Het is altijd prettig om aan het eind van een avond te beseffen dat je
opnieuw getuige bent geweest van een enerverende belevenis op een prachtige locatie die het Rotterdamse Afrikaanderpark is. Met een tevreden gevoel, navigeert de Caribbean Festival bezoeker naar huis. Een nieuwe belevenis staat in het geheugen gegraveerd. Een dag op het Rotterdam Caribbean Festival is voorbij.

Rotterdam Caribbean Festival
Datum: zondag 25 augustus
Tijd: 13.00-22.00 uur
Locatie: Afrikaanderpark
Tickets:
• Eerste 1000 € 5
• Daarna vvk € 7,50
• Kinderen tot 11 jaar gratis

Voorverkoop: www.universalsoundprojects.nl
Info & kraampjes:0624234770
<<< Back to agenda...