Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 14 sept

14-09-2019, 23,00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Rotterdam Caribbean Festival

25-08-2019, 13.00-22.00 uur

Afrikaanderpark Rotterdam

Neymar ontkent verkrachting en deelt expliciete foto's

Neymar ontkent verkrachting en deelt expliciete foto's

01-06-2019
Volgens Neymar is hij het slachtoffer van een poging tot afpersing. Hij ondersteunt zijn pleidooi met expliciete berichten en foto's die de vrouw via WhatsApp met hem zou hebben gedeeld. De politie in Rio de Janeiro onderzoekt nu ook of hij met de publicatie van deze intieme beelden en pikante conversaties de Braziliaanse wet heeft overtreden.

De Braziliaanse vrouw, van wie de identiteit geheim wordt gehouden, zegt dat ze via Instagram in contact was gekomen met de topvoetballer. Zijn assistent zou vervolgens een vliegticket naar Parijs voor haar hebben gekocht. In een hotel zou Neymar met geweld en tegen haar wil seks met haar hebben gehad. De vrouw ging twee dagen later terug naar Brazilië en deed daar aangifte. Ze was te aangeslagen en bang om dat in Parijs te doen, zei ze volgens het politiedossier.

Neymar is met het Braziliaanse elftal in voorbereiding op de Copa America in eigen land, die op 14 juni begint. Hij moest een paar dagen geleden zijn aanvoerdersband afstaan aan Dani Alves. Een paar weken geleden kreeg Neymar een schorsing omdat hij een toeschouwer had geslagen na de verloren Franse bekerfinale. In Europa werd hij ook geschorst, omdat hij de arbitrage had beledigd na de uitschakeling van PSG in de Champions League.
<<< Back to news...