Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 14 sept

14-09-2019, 23,00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Rotterdam Caribbean Festival

25-08-2019, 13.00-22.00 uur

Afrikaanderpark Rotterdam

Bizz2Bizz
Universal Sound Projects is een ervaren en resultaatgericht organisatie- en adviesbureau met een nieuwe en frisse denk,- en werkwijze.
Dankzij de eigen kennis en ervaring en doormiddel van onze samenwerkingen met diverse partners zijn wij instaat om voor een opdrachtgever een kant en klaar businessevent neer te zetten of een gewenste service te verlenen. Onze denkwijze “We don’t have all the knowledge, we do have all the contacts” geeft ons de mogelijkheid om aan ieders wens een gepast concept of service te koppelen. 

Onze business 2 business tak bestaat uit verschillende hoofdgroepen maar wij hanteren vanuit elk van deze groepen dezelfde werkwijze naar de opdrachtgever toe.

De opdrachtgever maakt een afspraak met een van onze managers.
Deze manager heeft een tweeledige functie. Enerzijds representeert hij het bureau bij de cliënt, anderzijds vertegenwoordigt hij de cliënt bij het bureau. Tijdens een eerste gesprek introduceert de manager de werkwijze van het bureau en bespreekt hij de wensen van de opdrachtgever, het budget en het tijdsbestek waarin dit gerealiseerd dient te worden.
De manager ontvangt de opdracht in de vorm van een “doelstelling” waarvoor een concept bedacht dient te worden. Van hieruit begint de ontwikkeling van het concept met de volgende aandachtspunten.

• Contact onderhouden met de opdrachtgever
• Creëren concept
• Concept voorleggen aan de opdrachtgever
• Concept uitwerken
• Concept uitvoeren
partners
 
 
Consultancy
Promotion
Viparrangements
Businessevents
Security