Lees Verder

Bluetiek-In Reunion 5 okt

05-10-2019, 22.30-04.00

Hal 4, Rotterdam

Lees Verder

Holiday Jam Reunion 14 sept

14-09-2019, 23,00-05.00

Winkel van Sinkel

Lees Verder

Rotterdam Caribbean Festival

25-08-2019, 13.00-22.00 uur

Afrikaanderpark Rotterdam

Businessevents
Een goed georganiseerd evenement zorgt behalve voor vermaak en ontspanning, ook tot saamhorigheid, motiveert en stimuleert. Evenementen zijn hierdoor het perfecte communicatiemiddel om een idee, product of boodschap over te brengen naar een doelgroep. Wij dragen er dan ook zorg voor dat onze evenementen meer zijn dan alleen een feest en als een emotionele beleving ervaren worden. Wij “organiseren” geen evenement, maar creëren een “beleving”.

Onze producties worden gerealiseerd door een team specialisten met een grote ervaring op het evenementengebied. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van professionele partners en hebben ingangen tot vele locaties, hierdoor hebben wij behalve de benodigde “knowhow” ook de externe mogelijkheden waardoor wij altijd een passende invulling aan uw evenement weten te geven, door de flexibiliteit waarmee wij kunnen werken bent u altijd volledig flexibel in uw keuzes. Vanuit uw doelstelling wordt uw evenement projectmatig opgezet, voorbereid en uitgevoerd. Wij hanteren hierbij een stappenplan.
 
Kennismaking:
Het eerste gesprek tussen een van onze managers en de opdrachtgever, zal bestaan uit een kennismaking. Wij leren de opdrachtgever graag beter kennen en zijn benieuwd naar de gelegenheid , de doelstelling en de verwachtingen van het evenement. Locatie voorkeuren en het budget worden doorgenomen en besproken. Hierdoor zijn wij instaat een evenement te ontwikkelen dat precies bij de opdrachtgever en de doelgroep past en voldoet aan de wensen en randvoorwaarden.

Concept:
De creatieven bedenken een concept dat binnen het budget past en voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Het concept wordt uitgewerkt en er wordt een conceptplan voorgelegd.
Het conceptplan plan wordt besproken en eventuele wijzigingen en aanpassingen worden toegevoegd en uitgewerkt in het uiteindelijke concept. Na goedkeuring wordt het definitieve concept gepresenteerd met een plan van aanpak.

Productie:
Het concept wordt vertaald naar het evenement, doormiddel van een draaiboek. Afspraken met leveranciers worden gemaakt en contractueel vastgelegd. Dit alles gebeurt onder nauwe contact houding met de opdrachtgever. De productie wordt ten uitvoer gebracht en is via het draaiboek perfect te volgen door de opdrachtgever.

Evaluatie:
Het project is pas ten einde als de doelgroep op een passende wijze is bedankt voor zijn aanwezigheid en een evaluatiegesprek heeft plaatsgevonden met de opdrachtgever.

Bij USP staan teamspirit en fun hoog in het vaandel en onze kwalitatief goed verzorgde evenementen staan garant voor een innoverend programma en een onvergetelijke dag. De organisatie en begeleiding van uw evenement nemen wij u dan ook graag uit handen en zullen wij tot in de puntjes verzorgen. Wij bieden u hierbij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aan en geven u een “beleving” op maat gemaakt.


Back...