Bluetiek-In Reunion Free again

Bluetiek-In Free again!!.
Sinds 2009 beleven we de hoogtij dagen van de immens populaire discotheek uit de jaren 80/90 weer tijdens de Bluetiek-In Reunion events.
Niet alleen brengen we je deze dag weer even terug naar de leukste en beste muzikale tijd ever,maar je ontmoet hier ook een leuk volwassen publiek met veel oude bekenden en veel nieuwe toekomstige vrienden!
Zoals de bezoekers van afgelopen edities weten zijn er 2 Area's waar we bij area 1 vooral 80's en 90's muziek draaien en in area 2 een mix van diverse muziekstijlen uit de jaren 90 en natuurlijk ook ballads. Nooit in Bluetiek-In of Network geweest, maar wel de verhalen gehoord? Geen probleem want dankzij dit feest kan je het alsnog meemaken en zullen wij het moment laten herleven!
Kortom dit mag je niet missen, leuke sfeer, gezellige mensen en de beste combinatie van muziek voor mensen van 25 jaar en ouder.
De DJ’s zijn : Sir Edward (aka disco Ed) Chippie, Mixmaster J, Rodney Music, Frank G. en DJ Orlando (bekend van:The Challenge, Club Caribbean, Metropool Reunie) die gewerkt heeft met artiesten als Keith Sweat, Jodeci, Shalamar, The SOS Band, Joe en vele anderen.
Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer.
Voorkom teleurstelling en bestel je kaartje snel!
www.facebook.com/bluetiekin.
If you want to relive “the past” in the present! 
Volg ons op Facebook en op Instagram: https://www.instagram.com/bluetiekinreunion