‚ÄčMoonglow tickets

Moonglow Afroparty

TICKETS 

Op vrijdag 29 maart opent het nieuwe Afro & Amapiano concept Moonglow zijn deuren in de Maassilo in Rotterdam.

Bij Moonglow maak je een ontdekkingstocht door diverse genres van Afrikaanse muziek, met speciale aandacht voor Amapiano, Afrotech, Afrohouse en Afrobeats. Deze muziekstijlen vertegenwoordigen niet alleen verschillende muzikale trends, maar vormen ook een levendige weergave van de culturele en muzikale diversiteit van het Afrikaanse continent.

Tijdens het openingsfeest van Moonglow is er een optreden van niemand minder dan de Zuid-Afrikaanse DJ/Artiest Tyler ICU - bekend om zijn wereldwijd populaire Amapiano beats en hits zoals "Mnike" en "Dalie”. Bovendien staat er een spectaculaire surprise act op het programma, waarover we op dit moment nog niets kunnen verklappen.

Amapiano, met zijn aanstekelijke geluiden en dansbare ritmes, zal de feestgangers in beweging brengen op de pulserende beats. Afrotech brengt futuristische elektronische geluiden, terwijl Afrohouse de diepe ritmes van traditionele Afrikaanse muziek integreert. Afrobeats voegt daar nog een hedendaagse twist aan toe, met invloeden uit verschillende muziekstijlen over de hele wereld.

Naast Tyler ICU zal de line-up van de avond bestaan uit Nems, Tani J, The Unknwn, Y3ray, Cijntje en MC Me,die zullen bijdragen aan de betoverende sfeer van het evenement. 

En er staat nog meer op het programma, inclusief een langverwacht verrassingsoptreden.

Markeer dus vrijdag 29 maart 2024 in je agenda en maak je klaar om onder de Moonglow te dansen tijdens een onvergetelijke reis door de geluiden van Afrikaanse muziek.

Datum: Vrijdag 29 maart
Tijd: 23.00-05.00 uur
Locatie: Maassilo
Adres: Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam
Leeftijd: 18+

TICKETS