Salsa de Latinos zondag 30 oktober

Zoals jullie nu zullen weten hebben we door een Gemeentelijke beslissing de Grand opening van Salsa de Latinos moeten verplaatsen van zondag 25 september naar zondag 30 oktober!  We hoepn dat de wisseling jullie allemaal op tijd heeft bereikt of dat jullie dit in ieder geval doorgeven aan jullie kennissen want 30 oktober gaat the roof on fire!!!

Want zomer is dan wel inmiddelst ten einde, maar treur niet, met ons nieuwe maandelijkse concept Salsa de Latinos brengen we je nog gewoon terug naar witte stranden, tropische klanken en zonovergoten eilanden. Salsa de Latinos brengt het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van Latin en afro-dance samen in een muzikale mix. Niet alleen hebben we maandelijks meer dan 15 van de beste DJ’s draaien, we hebben ook diverse beginners en gevorderden workshops op het gebied van Salsa, Bachata en Kizomba. Verder hebben we diverse dansshows van de beste nationale en internationale showteams. 
 
Salsa de Latinos dankt zijn naam aan het publiek dat we hiermee bereiken. Dit zijn namelijk niet alleen de latinos die van de caribische (ei)landen komen maar ook de mensen die er vaak geweest zijn en de salseros of anderen die de latijns amerikaanse of afrikaanse dansen vol plezier beoefenen. Dit maakt Salsa de Latinos een wereldmix van alleen maar leuke en gezellige mensen die van goede muziek en gezellige feesten houden.
Salsa de Latinos heeft 4 verschillende zalen waar muziekstijlen als salsa, merengue, bachata, kizomba, reggaeton, zouk, soca, afrobeats en amapiano volop aan bod komen.
Ook brengen we je in caribische sferen door de cocktails, tropicalfood, schaafijs en de sfeer die er gecreëerd wordt. Hou je van deze muziek, caribische lekkernijen, dansen en leuke gezellige vibe? Come and join us en wees een van die gezellige mensen
 
Salsa de Latinos
Datum: Zondag 30 oktober (iedere laatste zondag van de maand)
Tijd: 15.00-00.00 uur
Locatie: Event Plaza Rijswijk
Adres: Lange Kleiweg 86 Rijswijk
Info: salsadelatinos.nl 
http://facebook.com/salsadelatinos
http://Instagram.com/salsadelatinos.nl