Swingbeatz brings back the memories

SWINGBEATZ  
“good things always come back!”
In 2006 begonnen we met het immens populaire concept SWINGBEATZ. Hier hoorde je de beste R&B, Swingbeats en Hip hop classics uit de jaren 90 gemixed met nieuwere hits. Swingbeatz was niet alleen trendesettend in de muziek keus maar ook in de stijlvolle uitstraling die het had! Bij Swingbeatz deed de bezoeker zijn best om op en top gekleed uit te gaan en was het altijd een gezellig en swingend samenkomen met een hoog party gehalte. Doordat het concept al snel landelijke en zelfs internationale bekendheid genoot zorgde dit ook voor landelijke bekendheid van de Thalia Lounge, momenteel bekend als Villa Thalia. 
Door de steeds maar groeiende populariteit kon het uitbreiden naar andere steden dan ook niet uitblijven en kwam er ook een maandelijkse Amsterdamse editie in Hotel Arena. 
Swingbeatz was het feest waar BN-rs kwamen om te feesten en waar internationale Artiesten zoals Omarion en Miguel graag optraden. Nadat we in 2012 besloten Swingbeatz niet meer maandelijks te doen maar slechts eens in de zoveel tijd een speciale editie, komen we nu op veler verzoek dan weer terug naar “where it all started”, de Thalia in Rotterdam!
Swingbeatz maakt een muzikale tijdreis en brengt de beste Classic Swingbeats, R&B, Hip Hop en Latinhits van de jaren 90 en 00 met een sausje hits van dit moment tezamen. Een ware blend van swingende muziek met niet alleen Swingbeat artiesten als Guy, Boyz II Men, Bobby Brownof Jodeci maar ook hits van Usher, Beyonce, Bruno Mars, Aventura , Bad Bunny, Broederliefde of Burna Boy komen aanbod en zijn de ingrediënten om er een swingend feest van te maken! 
Dus hou je van leuke mensen, gezelligheid, goede muziek en vooral ook dansen? Spread da word en dan zien we je daar.
Datum:vrijdag 13 januari 2023
Plaats: Villa Thalia, Kruiskade
Tijd: 23.00-05.00 uur
Leeftijd: 23+
Earlybird: € 15
Presale: € 20
Ladiesticket (2 for 1): € 29,50
Onlinetickets: eventix.shop/5d4s645k
Vip & Info: swingbeatz.com, 0624234770
follow: 
www.facebook.com/swingbeatzeventsinstagram.com/universalsoundprojects
CU @ SWINGBEATZ