Swingbeatz Tilburg 12 april

12-04-2020
Swingbeatz “the best of all times” is BACK!
 
Na een succesvol eenmalig Swingbeatz “on tour ” uitstapje in november in Tilburg, doen we het op veler verzoek nog een keertje over. zondag 12 april (eerste Paasdag)
 
Sinds 2007 nam SWINGBEATZ je mee op een time-travel door de  90’s en 00’s. De beste R&B, Hip Hop en Latin van toen gemixt met nummers die nog hits moesten worden bracht een unieke combi teweeg . Het concept werd SUPER succesvol mede dankzij het leuke publiek dat het trok waardoor de aanhang van de gezelligste en stijlvolste mensen alleen maar groeide .  Met  maandelijkse edities in Rotterdam en Amsterdam en exclusieve edities in Den Haag, Eindhoven tot zelfs Londen en Barcelona, werd Swingbeatz een niet weg te denken begrip  in de nationale en internationale uitgaansscene!
 
Niet alleen was Swingbeatz de plek van de goede muziek en de leuke mensen, het was de plek waar vernieuwende ideeën tot stand kwamen en nationale maar ook internationale artiesten zoals Omarion en Miguel acte de présence gaven
 
En zoals welbekende van het concept weten, laten we niet alleen de vervlogen tijden van clubs als Imperium (Rotterdam), Timeless (Amsterdam), the Challenge (Hoofddorp), Asta (Den Haag) en Zino (Tilburg) herleven, maar juist de periode 2007-2012 dat Swingbeatz een hot item was komt ruim aan bod.
Bij Swingbeatz ontmoet je altijd de leukste mensen, die graag hun  dancemoves op de dansvloer willen tonen. Je hoort hier de beste muziek (van de jaren ‘90 gecombineerd met muziek uit de ‘00 ) verdeeld over de Swingbeatz area en de Caribbean area.
Swingbeatz brengt de muziek waar je niet op stil kan blijven staan dus hou je van goede muziek, dansen en feesten met leuke mensen van 25 jaar en ouder mis dit dan niet en koop je voordelige kaart snel in de voorverkoop!
 
DJ’s:
Chippie, Miss DJ QT, Rodney Music, Naviday, Just Me hosted by Mitch Crown
 
Datum: zondag 12 april (eerste Paasdag)
Plaats: Club PKHS, Heuvelring 94 Tilburg
Tijd: 22.30-04.00
Leeftijd: 25+
Earlybird: € 10,-
Ladiesticket (2 for 1): € 17,50,-
Presale: € 15,-
Onlinetickets: universalsoundprojects.nl/tickets
Vip & Info: www.swingbeatz.com , 0624234770
 www.facebook.com/swingbeatzevents, www.universalsoundprojects.nl/
CU @ SWINGBEATZ