Swingbeatz in de W

Swingbeatz in W Amsterdam
Op zaterdag 13 juli 2024 belooft het weer een spectaculaire Swingbeatz avond te worden - net als de afgelopen edities – in de W Amsterdam! 
Swingbeatz staat garant voor een muzikale ervaring die niet alleen de dansvloer zal vullen, maar ook de harten van echte muziekliefhebbers zal veroveren. Bereid je voor op de beste old skool R&B, Hip Hop, House, 2-step, Dancehall en Latin classics tot natuurlijk de onmisbare swingbeats. De avond biedt een unieke combinatie van nostalgie (90s – 00s – 10s) en hedendaagse muzikale flair (20s). Het is dus niet alleen een genot om op te dansen, maar ook een echte “must” voor de ware muziekliefhebber!
Met een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar, is deze editie van Swingbeatz in de W Amsterdam een must-attend event dat snel uitverkocht zal zijn. Zorg ervoor dat je er snel bij bent – deze avond wil je niet missen!
Swingbeatz is een uniek evenement dat liefhebbers van old skool R&B, Hip Hop, House, 2-step, Dancehall, Latin classics en swingbeats samenbrengt voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans. 
Datum: Zaterdag 13 juli 2024
Locatie: W Amsterdam
Tijd: 21.00 – 02.00
Kaartverkoop: 
www.swingbeatz.com
TICKETS