Whitney by Glennis

Na verschillende uitverkochte shows in 2018 en 2019, brengt Glennis Grace dit jaar weer een fenomenaal en spectaculair eerbetoon aan Whitney Houston. Dit exclusieve Whitney tribute concert in de AFAS Live belooft een avond vol emotie, nostalgie en onvergetelijke muzikale momenten te worden.

Tijdens "Whitney - a tribute by Glennis Grace" wordt het publiek meegenomen op een muzikale tijdreis. Want wie heeft er geen herinneringen aan nummers als “One Moment In Time", "The Greatest Love", "I Wanna Dance With Somebody" en de vele andere onevenaarbare Whitney Houston hits? Van haar iconische dance hits tot de diepere love songs, het komt allemaal langstijdens dit eerbetoon aan het buitengewone talent en de tijdloze muziek van deze legendarische zangeres.
 
Glennis: “Dit concert gaat heel speciaal worden. Het is een eer om de prachtige hits van Whitney Houston te mogen zingen en te zien dat, na al die jaren, de liedjes nog zo ongelooflijk populair zijn! We gaan er een fantastische avond van maken op 6 oktober.

 Datum: Zondag 6 oktober 2024
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Deuren open: 18.30 uur
Aanvang concert: 20.00 uur

Ticketverkoop: Whitneylive.nl 

Voor meer informatie: www.afaslive.nl


TICKETS