BLUETIEK-IN 7 OKT

Bluetiek-In surprise edition

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar geloof me het is het wachten waard geweest! Zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor Bluetiek-In Reunion, dit keer The Suprise Edition.
 
Bluetiek-In Reunion is al jaren een gezellig event, dat voor de tweede keer  plaatsvindt in de mooie ambiance van Sparta Stadion Het Kasteel te Rotterdam en is van 20.00-01.00. 
In deze exclusieve locatie,, brengen we je weer terug naar de jaren 80 en 90. De tijd dat Bluetiek-In (later Network) een fenomeen in, -niet alleen Rotterdam-, maar heel Nederland was. 

De gezelligheid van het uitgaan van toen, de relaxte sfeer gecombineerd met een partyvibe en de goede muziek brengen je terug in de tijd en geven je een “night to remember”.  Heb je die goede oude tijd meegemaakt dan wil je dit herleven! Heb je het gemist maar wel de verhalen gehoord? Grijp dan nu je kans!
 
Bluetiek-In is meer dan alleen maar los gaan op de dansvloer, het is ook gezellig minglen, socializen en meezingen op al de grote klassiekers. Dit allemaal in de 2 sfeervolle zalen Het Kasteel.

De combinatie van de beste classics (uit de jaren 80 en 90), leuke mensen, de sfeer van toen en de mooie locatie maakt Bluetiek-In een unieke party.  Onze gastheren van de avond die deze krakers voor jullie draaien zijn Sir Edward (aka disco Ed) Chippie, Mixmaster J , DJ Orlando, Rodney Music en als special guest the comeback van DJ Swing bekend van o.a. Bluetiek-In, Network, Imperium en R&B cafe.
 
Bluetiek-In is toegankelijk voor bezoekers vanaf 25 jaar, zodat ook deze iets jongere generatie kan genieten van “echte muziek”. De avond zal er een zijn van louter hoogtepunten.
 
Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-tafel te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer.
 
Zien we je zaterdag 7 oktober bij Bluetiek-In? Voorkom teleurstelling en bestel je kaartje snel! 
 
Vanaf vandaag zijn er een beperkt aantal Earlybird tickets beschikbaar
 
If you want to relive “the past” in the present!
 
Datum: zaterdag 7 oktober
Locatie: Sparta Stadion Het Kasteel 
Adres: Spartapark Noord 1 Rotterdam
Tijd: 20.00-01.00
Info: info@universalsoundprojects.nl / 0624234770                                

Entree: earlybird: € 20 ladyticket (2 voor 1) € 40  vvk € 25  
Voorverkoopadressen, info & VIP: www.universalsoundprojects.nl (tickets), www.facebook.com/bluetiekin

BUY TICKETS: https://tibbaa.com/order/mmijc7eaan?lang=nl

FOLLOW: https://www.instagram.com/bluetiekinre/