Bluetiek-In viert zijn 15 jarig bestaan

Bluetiek-In Reunion 15 YRS!

Bluetiek-In was halverwege de jaren 80 de populairste discotheek in Nederland en de grandioze avonden dat ze er R&B, Funk, Soul en Hip Hop draaiden wilden we graag doen herleven. In 2009 begonnen we daarom met de Bluetiek-In Reunion. 

Na een wervelende start in de Baja Beach Club (De voormalige originele discotheek Bluetiek-In), zitten we 15 jaar en vele uitverkochte edities later, al een paar edities in de mooie ambiance van Het Kasteel oftewel het Sparta Stadion.

Het vieren van onze 15e verjaardag op zaterdag 13 april, laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en vieren we op een spectaculaire manier. Het wordt daarom een avond vol verrassing en om het al gelijk feestelijk te laten beginnen, verdubbelen we de earlybird tickets naar 200. Dus wees er snel bij want ook dit keer zullen ze keihard gaan.

De avond is van 22.30-04.30 uur, verdeeld over 2 zalen.
zaal 1: R&B Classics, Funk en Swingbeats van de jaren 80 en 90 
zaal 2: hedendaagse R&B , Hip Hop, Afro en Latin hits. Gedraaid door de vaste Bluetiek-In deejays.

Nostalgische tijden gaan herleven maar ook nieuwe hits voor de oudere jongeren zullen worden afgespeeld.

Het belooft dus weer zo een ouderwets gezellige Bluetiek-In avond te worden met louter hoogtepunten, verrassingen, en de leukste mensen. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en wat fingerfood kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer. De vip-lounge kan je bestellen via het info nummer 0624234770
 
Ik zie jullie zaterdag 13 april bij de Bluetiek-In Reunion? Kaartjes zijn nu verkrijgbaar, dus bestel je kaartje snel want het is altijd uitverkocht!
 
Only If you want to relive“the past ' in the present!!
 
Datum: Zaterdag 13 april
Locatie: Het Kasteel (Sparta Stadion)
Adres: Sparta-Park 1, Rotterdam
Tijd: 22.30 - 04.30 uur
Leeftijd: 25 jaar+

TICKETS