Bluetiek-In 3 dec

Zaterdag 3 december is het eindelijk weer zover! Na een leuke en geslaagde Bluetiek-In Beachclub, waar we ondanks het slechte weer toch nog lekker hebben kunnen swingen, is zaterdag 3 december weer onze normale indoor editie! Nou ja “normaal”?! Want een nieuw begin zorgt dit keer ook voor een nieuwe locatie, namelijk de nieuwe Club Clare aan de Coolsingel!
Natuurlijk laten we de nostalgische tijden van de jaren 80 en 90 weer herleven in area 1 met onze vaste DJ’s, Sir Edward (aka disco Ed), Chippie en Frank G en zal in area 2 Rodney Music samen met de bekende latin DJ Brian K. een lekkere mix van latin, hedendaagse afro tunes gecombineerd met wat urban ten gehore brengen. Een nieuwe locatie geeft ook nieuwe mogelijkheden en ideeën, dus hebben we voor deze editie een 3e Area de ”SILENT DISCO SOUL AREA” in het leven geroepen. Hier hoor je de beste Soul van de jaren 70 tot de 00’s.
Het belooft dus weer zo een ouderwets gezellige Bluetiek-In avond te worden met louter hoogtepunten, verrassingen en de leukste mensen. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen, waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en snacks kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer. Neem voor meer informatie contact op via +31 624234770
Zien wij jullie zaterdag 3 december ook weer bij de Bluetiek-In Reunion? bestel je kaartje snel want het is altijd uitverkocht!
Only If you want to relive “the past” in the present!!
Datum: Zaterdag 3 december
Locatie: Club Clare (oude Nora)
Adres: Coolsingel 18, te Rotterdam
Tijd: 22.30-04.30 uur
Leeftijd: 25 jaar of ouder
Ticketprijs:
* Earlybird: €15 (er zijn slechts een beperkt aantal tickets online beschikbaar voor deze prijs).
* ladiestickets (2 voor 1): € 35 (er zijn slechts een beperkt aantal tickets online beschikbaar voor deze prijs).
* voorverkoop: €20
Voorverkoop adressen:
Rotterdam Billboard Mall, Hairstudio West
Spijkenisse: Quality One hairshop
Den Haag: Black & White hair
BeSpoiled Hairstylists
Voor meer info & tickets
Website: https://www.universalsoundprojects.nl/.../bluetiek-in-3...
VIP-tafels & info: +31 624234770
Instagram: https://instagram.com/bluetiekinreunion?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Facebook: https://m.facebook.com/bluetiekin/