Klik hier voor Tickets voor From the Soul

From The Soul

From The Soul | Celebrating black music
Gala-avond ter ere van de wereldwijde zwarte muziek van het verleden tot nu

From The Soul is een exclusief en uniek gala-event ter ere van de zwarte muziek en wat zij voor de hedendaagse muziekindustrie nog steeds betekent.

Bij From The Soul nemen we je mee op een tijdreis door de geschiedenis van de zwarte wereld muziek waar je niet alleen de muziek hoort of een sensationele show ziet maar het ook allemaal echt beleeft en voelt tot in je SOUL!  

De naam is dan ook niet zomaar gekozen, maar kwam voort uit het gevoel dat we hiermee alles benoemen wat dit event uitstraalt, want niet alleen is soulmuziek de rode draad door het muzikale programma, maar het concept is uit onze soul, recht in de soul van de bezoeker! 

From the Soul wordt een avond met alleen maar hoogtepunten, veel show, muzikale geschiedenis en vermaak. Muziekstijlen variërend van jazz tot soul, salsa tot reggae, afro tot hip hop, r&b tot zouk en vele andere stromingen komen aanbod. De gasten worden verwelkomd in een tot de verbeelding sprekende locatie, op en top gedecoreerd alsof je in een Amerikaanse awardshow zit. Bij het zien van de aankleding en het podium komt de sfeer er al goed in en dat wordt nog meer versterkt als de band begint te spelen en een muzikale oase ten gehore brengt. De zangers en zangeressen die optreden zijn van een ongelooflijk niveau en zullen je doen geloven dat Aretha Franklin, Prince,Lionel Richie, Bruno Mars, Beyonce en veel meer iconische zwarte artiesten op het podium staan. De verhalen van de artiesten of producers en het gevecht dat ze hebben moeten leveren om te komen waar ze zijn, maken de avond tot een geheel eerbetoon aan de zwarte muziek. 

 

De variëteit in de show zal verrassen en verbazen en doen verlangen naar meer wanneer de avond uiteindelijk ten einde is. Door dit te presenteren in een gala setting krijgt het geheel extra elan en wordt het een evenement met een exclusieve uitstraling. Hedendaags zijn er geen evenementen meer waar mensen zich net als vroeger weer helemaal kunnen opdoffen en genieten van een avondje uit met wat “extra’s”. From The Soul biedt de bezoekers hier wel de gelegenheid voor en geeft ze een avond waar ze ruim van tevoren naartoe kunnen leven. Hierdoor zullen ze de beleving op de avond zelf en ruimschoots erna nog intenser ervaren.

 

From The Soul, het evenement dat je raakt in je ziel!

 

Locatie: Rotterdam Ahoy

Datum: zaterdag 10 december

Deur open: 18.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

Eindtijd: 23.00 uur

Earlybird tickets vanaf: € 40

Tickets vanaf: € 55 

Info: Karin@gvproductions.nl -  070-3465657